Το ΥΠΟΙΚ έδωσε μια περιουσία για να φυλάξει 42 χαλιά!

Σαράντα δύο χαλιά που για να ξεστρωθούν, να καθαριστούν και να φυλαχθούν εν όψει του καλοκαιριού θα στοιχίσουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των…. τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (4.000), το οποίο θα διαθέσει το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου, που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, στη «Διαύγεια», υπεγράφη σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία που θα αναλάβει να διεκπεραιώσει τη συγκεκριμένη εργασία. Απορίας άξιο είναι για ποιο λόγο στο υπουργείο και σε αρκετές από τις διάσπαρτες υπηρεσίες του χρειάζονται…

περσικά χαλιά, τα οποία θα πρέπει τους καλοκαιρινούς μήνες να τα μαζέψουν και να τα καθαρίσουν. Ενδεχομένως στο γραφείο του υπουργού, ίσως και των υφυπουργών, να δικαιολογείται η ύπαρξη χαλιών προκειμένου να διακοσμούν και να προσθέτουν ένα επιπλέον κύρος στον χώρο.

Αλλά εκείνο που δεν είναι κατανοητό, είναι για ποιο λόγο θα πρέπει να υπάρχουν χαλιά σε χώρο που κινούνται αρκετοί υπάλληλοι. Πάντως, σύμφωνα με το έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών, η Υπηρεσία με τα περισσότερα χαλιά είναι η Επιθεώρηση Ανατολικής Αττικής που έχει δεκαοκτώ χαλιά! Η εταιρεία που θα φροντίσει τους τάπητες, όπως αναφέρεται στη σύμβαση, θα είναι υπεύθυνη για τον καθαρισμό, το μάζεμα των ταπήτων και μοκετών από τα κτίρια και γραφεία που θα της υποδείξει η Υπηρεσία, καθώς επίσης και για τη μεταφορά και το στρώσιμό τους στα γραφεία στα οποία ανήκουν μετά τη λήξη του χρόνου φύλαξης.

Espressonews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα