Τσίπρας: Όποιος έκλεψε δημόσιο χρήμα θα το επιστρέψει

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης με την εισαγγελέα κατά της διαφθοράς Ελένη Ράικου.

Τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευαν οι βουλευτές Ζωή Κωνσταντοπούλου και Σταύρο Κοντονή.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ.

Τσίπρας τόνισε πως όποιος έκλεψε δημόσιο χρήμα θα πρέπει να το επιστρέψει και σημείωσε πως οι εισαγγελείς καταβάλλουν προσπάθεια ώστε να εξυγιανθεί ο δημόσιος βίος.

Πρόσθεσε παράλληλα πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν μπορούν – όσοι έκλεψαν δημόσιο χρήμα να το επιστρέψουν – αλλά «θα έρθει κάθαρση και τιμωρία».

Η συνάντηση έγινε παρουσία της Πόπης Παπανδρέου ,του Αντώνη Ελευθεριανού καθώς και του προϊσταμένου της εισαγγελίας εφετών Μανώλη Ρασσιδάκη. Τέλος να σημειώσουμε πως νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε συναντηθεί με τους διακαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας.

ΠΑΣΟΚ: Περίεργη η συνάντηση Τσίπρα με τους εισαγγελείς

Με αφορμή τη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον πρόεδρο του ΣτΕ και την κ. Ελένη Ράικου ο γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με πολλές αιχμές κατά του κ. Τσίπρα.

Συγκεκριμένα όπως σημειώνει η ανακοίνωση αυτές οι συναντήσεις του κ. Τσίπρα είναι περίεργες θεσμικά ενώ πρόσθεσε πως «Οι δικαστικοί λειτουργοί δεν μπορούν να αρνηθούν μια συνάντηση που ζητείται».

Αυτό που έχει σημασία σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ είναι ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα του κ. Τσίπρα αφού πίσω από τη συνάντηση αυτή κρύβεται προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: FOSPHOTOS

The post Τσίπρας: Όποιος έκλεψε δημόσιο χρήμα θα το επιστρέψει appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα