Βούλτεψη: Ατιμώρητη η διαφθορά ηγετών στην Ελλάδα!

Του Γιάννη Ντάσκα

“ Αν είχε καταδικαστεί στην Ελλάδα ένας ηγέτης της Δεξιάς ή του ΠΑΣΟΚ όλοι οι βουλευτές θα έφευγαν από Βουλή και κυβέρνηση και δεν θα υπολόγιζαν το συμφέρον της χώρας.Στην Ιταλία μόλις καταδικάστηκε ο Μπερλουσκόνι πήγε να κάνει το ίδιο.Αλλά οι βουλευτές του είπαν οτι τους ενδιαφέρει το συμφέρον της χώρας και όχι του ηγέτη τους.Και έτσι αναγκάζεται να εκτίσει

την ποινή”

Τη μεγάλη αλήθεια δεν την είπε ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ή των Ανεξάρτητων Ελλήνων,ή της ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ κλπ.

Την είπε πριν λίγο (ΣΚΑΙ) η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας γνωστή δημοσιογράφος Σοφία Βούλτεψη.

Μπράβο της!

Γιατί αυτές οι αλήθειες σε αυτούς τους χώρους κοστίζουν και μερικές φορές κοστίζουν την ίδια την σταδιοδρομία.

Είναι και εξαιρετικά “επίκαιρη” η στιγμή που το είπε και για τα σκάνδαλα που ακόοοομα ερευνώνται στο εσωτερικό,όπως π.χ. Το Βατοπέδι,τα Ομόλογα,η λίστα Λαγκάρντ κλπ αλλα και για την επέλαση της πλουτοκρατίας στην κορυφή του πλανήτη.

Ο ζάμπλουτος Μπερλουσκόνι θα έφτιαχνε την Ιταλία όπως είπε στους Ιταλούς “διότι ο ίδιος είχε τόσα λέφτα που δεν είχε ανάγκη να κλέψει ,όπως οι καριερίστες πολιτικοί”.

Οχι μόνο έκλεβε αλλά επειδή είχε πλειοψηφία και ο κόσμος είχε σιχαθεί τους “προοδευτικούς” κλέφτες τον έπιασε στη…συγχυση απο την προδοσία των άλλων και άλλαζε κάθε μήνα και τους νόμους ώστε να αποφύγει την τσιμπίδα.

Στην Αγγλία βουλευτές πιάστηκαν να συναλλάσσονται για να ψηφίσουν νόμους υπερ μεγάλων εταιρειών.

Τώρα στις ΗΠΑ μια δράκα βουλευτών που είναι στην ουσία υπάλληλοι τεραστών συμφερόντων εκβιάζουν τον Ομπάμα να μην τολμήσει να δίνει φάρμακα στους φτωχούς “γιατί δεν τα πληρώνουν”.

Ολων αυτών των προϊστανται ηγέτες που φυσικά και τα γνωρίζουν και ανάλογη στάση έχουν.

Παρόλα αυτά όμως φτάσαμε κάποτε στο να τιμωρηθεί ο Μπερλουσκόνι. Δεν αρκεί.Μια ματιά στην μεγάλη Ιταλία των 60 εκατομμυρίων κατοίκων δείχνει το τεράστιο πρόβλημα διαφθοράς εξαιτίας της οποίας αυτή η χώρα παραπαίει.

Η Σοφία Βούλτεψη ανέδειξε το δικό μα ς πρόβλημα με αυτό που είπε.Η Ελλάδα είναι σε χειρότερη μοίρα απο πλευράς διαφθοράς και άρα εκβιασμών των ηγετών της διαχρονικά.Και αυτόν τον εκβιασμό επιχειρούν τώρα τα αρπακτικά της εξωτερικής πλουτοκρατίας.Αυτής που δεν δίνει φάρμακα ούτε στα δικά της παιδιά.Εμάς θα λυπηθεί;

Θα βρουν οι σημερινοί βουλευτές τα κότσια να υπερασπιστούν το συμφέρον της χώρας και αν χρειαστεί να στείλουν στη φυλακή δίπλα στους Χρυσαυγίτες αυτούς που έφεραν τη… Χρυσή Αυγή και έδωσαν στο κάθε αρπακτικό τύπου Πάλλη -Ρέστη την ευκαιρία να στήσει μηχανισμό (και στα ΜΜΕ…) πρακτόρευσης ξένων συμφερόντων και άλωσης της εξουσίας στην Ελλάδα;

The post Βούλτεψη: Ατιμώρητη η διαφθορά ηγετών στην Ελλάδα! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα