Αλκέτ Ριζάϊ :Ο βαρυποινίτης που έδωσε 90.000 ευρώ στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Την εικόνα του φιλάνθρωπου ήθελε να βγάλει προς τα έξω ο Αλκέτ Ριζάι… Ο βαρυποινίτης με τις δύο κινηματογραφικές αποδράσεις δήλωσε μεταξύ άλλων ότι έχει ενισχύσει οικονομικά την Οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και υποσχέθηκε ότι θα το ξανακάνει.

«Οι μπράβοι είναι… γαλοπούλες φουσκωμένες! Θα τους πάρω όλα τα λεφτά από τα μαγαζιά τους και θα τα δώσω στο «Χαμόγελο του παιδιού! Το έχω κάνει άλλωστε! Από το 2000 έως το 2002 έχω δώσει 90.000 ευρώ! Υπάρχουν τα παραστατικά!» ισχτρίζεται ο Αλκέτ ΡΙζάϊ.

Το μήνυμα στον Μάριον Κόλα

Μάλιστα, την ώρα που οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον Αλβανό δραπέτη των φυλακών Τρικάλων, Μάριον Κόλα, ο συμπατριώτης Ριζάϊ μέσω της συνέντευξής του του στέλνει το δικό του μήνυμα: «Ο Θεός μαζί σου».

Ωστόσο, αρνείται ότι είναι φίλος με τον Μάρον Κόλα και ότι σχεδίαζε την απόδρασή του.

«Τον γνώρισα στη φυλακή αλλά δεν είχαμε σχέσεις», λέει.

«Ατυχη στιγμή» ο θάνατος της 25χρονης Κατερίνας στα Ίσθμια

Ο Αλκέτ Ριζάι αναφέρεται και στο θάνατο της 25χρονης κοπέλας στα Ίσθμια, τον οποίο αποδίδει στην… κακιά ώρα. «Θεός σχωρέσ” την την κακομοίρα…άδικα πήγε από αδέσποτη σφαίρα. Άτυχη στιγμή. Ούτε τον αστυνομικό στο Δίστομο ήθελε να σκοτώσει ο Κόλα».

Ο βαρυποινίτης κατηγορεί, παράλληλα, τα κυκλώματα της νύχτας ότι τον παγίδευσαν.

«Με τιμωρούν επειδή δεν έγινα ρουφιάνος και μου φορτώνουν ό,τι μπορούν», λέει και τονίζει ότι δεν έχει πουλήσει ποτέ ναρκωτικά ούτε έγινε ποτέ νταβατζής.

Πηγή: Espresso

Keywords
Τυχαία Θέματα