Αθλητής τερμάτισε τελευταίος αλλά πρώτος στην καρδιά των φιλάθλων

Ο 32χρονος Ryan Gregg βρισκόταν μόλις 200 μέτρα από τον τερματισμό του αγώνα δρόμου αντοχής στον οποίο συμμετείχε όταν οι δυνάμεις του άρχισαν να τον εγκαταλείπουν.

Ένας συναθλητής του, το 44χρονος Michael Stefanon που βρισκόταν λίγα μέτρα πιο πίσω αντιλήφθηκε αμέσως την δύσκολη θέση του 32χρονου και καθώς τον πλησίαζε κατάλαβε πως χρειαζόταν βοήθεια…

Ο 32χρονος αθλητής όπως θα δηλώσει αργότερα, το μόνο που θυμάται είναι ένας άνθρωπος να έχει σταθεί στο πλευρό του να τον στηρίζει για να μην πέσει και μια φωνή που

του έλεγε… «μην ανησυχείς, θα τερματίσεις…Θα το κάνουμε μαζί».

Και αυτό ακριβώς συνέβη. Ο 44χρονος αμερικανός στήριξε όλο το βάρος του μισολιπόθυμου αθλητή στους ώμους του και στην κυριολεξία κουβαλώντας τον , διένυσαν μαζί τα υπόλοιπα μέτρα μέχρι τη γραμμή του τερματισμού.

Ο άνθρωπος που τράβηξε την φωτογραφία με τους δυο αθλητές να τερματίζουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, δημοσίευσε το «ντοκουμέντο» συνοδεύοντας με το σχόλιο : « Το σημαντικό αυτής της φωτογραφίας και αυτής της ιστορίας είναι το μήνυμα πως δεν χρειάζονται πολλά για να βοηθήσεις κάποιον. Μια βοήθεια όμως που μπορεί να σημαίνει πάρα πολλά, ένα δώρο που ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει…»

πηγή: Ιστορίες που αντέχουν στο χρόνο – www.goodstory.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα