Για οικονομικούς λόγους αυτοκτόνησε ο Ρόμπιν Γουίλιαμς;

Ο ηθοποιός, Ρόμπιν Γουίλιαμς είχε μιλήσει για το γεγονός ότι τον έκανε πολύ δυστυχισμένο το γεγονός ότι έπρεπε να επιστρέψει στην τηλεόραση στα 63 του και να ερμηνεύσει ρόλους που δεν ήθελε αφού τα δύο διαζύγια του του κόστισαν περίπου 30 εκατ δολάρια.

Ο γείτονας που τον είδε τελευταία φορά ζωντανό είπε με δάκρυα στα μάτια: «Ο Ρόμπιν ήταν χάλια. Είχε αδυνατίσει πολύ και φαινόταν καταβεβλημένος. Είχε ένα κενό στο βλέμμα του».

Ο Γουίλιαμς είχε βάλει προς πώληση μια βίλα 5 δωματίων και έναν αμπελώνα για να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις διατροφές

που είχε να πληρώσει στις πρώην συζύγους του.

Επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από 32 χρόνια αλλά η σειρά The Crazy Ones, σταμάτησε μετά από μια σεζόν. Ηταν επίσης να παίξει στην συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας Mrs Doubtfire.

Οικογενειακός φίλος του δήλωσε σε αμερικανικό σάιτ: «Για το μόνο που μιλούσε ήταν τα οικονομικά προβλήματα. Ηταν τόσο γενναιόδωρος με τους φίλους του όταν ήταν στο απόγειο της επιτυχίας του και βοηθούσε όποιον του το ζητούσε».

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς χώρισε με την πρώτη του γυναίκα το 1988. Εκαναν μαζί έναν γιο. Στην συνέχεια παντρεύτηκε την νταντά του γιου του και έκαναν 2 παιδιά μαζί. Το ζευγάρι χώρισε το 2008.

Από τότε μόνο πλήρωνε. Και πλήρωνε αδρά. Πριν από τρεις εβδομάδες είχε τα γενέθλιά του και από τότε δεν τον ξαναείδε κανείς.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις που ο ηθοποιός είχε κάνει σε συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό Parade, τον Σεπτέμβριο του 2013.

«Η ιδέα του να έχω μια σταθερή δουλειά είναι ιδιαίτερα ελκυστική», είχε πει ο Ρόμπιν Γουίλιαμς , προσθέτοντας: «Έχω άλλες δύο επιλογές: να βγω στο δρόμο και να κάνω stand-up comedy ή να κάνω μικρές, ανεξάρτητες ταινίες, δουλεύοντας για τον ελάχιστο μισθό».

Μάλιστα, είχε αποκαλύψει στο περιοδικό ότι είχε πολλούς λογαριασμούς τους οποίους έπρεπε να πληρώσει, ότι η ζωή του είχε αλλάξει δραματικά και πως έπρεπε να πουλήσει το σπίτι του στη Νάπα, γιατί δεν μπορούσε να το συντηρεί πια.

Keywords
Τυχαία Θέματα