Κεδίκογλου: Εγώ είμαι μάγκας, οι άλλοι είναι δάγκες

Δηλώσεις για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

Διαβάστε τι είπε:

Είμαστε μια χώρα που κάθε μέρα δημιουργούσαμε χρέος. Με αυτά τα λόγια χαρακτήρισε την κατάσταση της οικονομίας ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στις Βρυξέλλες πετύχαμε πολλά  και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.Εγώ είμαι μάγκας, οι άλλοι είναι  δάγκες, νομίζοντας ότι θα πάνε στις Βρυξέλλες,
θα χτυπήσουν το χέρι στο τραπέι και θα πάρουν τα χρήματα;  αυτό δεν υπάρχει.

Ο Πρωθυπουργός  έχει επικοινωνία με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, όσο για το μείζον θέμα της ανεργίας των νέων, αυτό είναι προτεραιότητα του Πρωθυπουργού, κάτι που τόνισε στους εταίρους. Έχουμε στρεβλώσεις, οι οποίες συντείνουν στην αύξηση του κόστους παραγωγής, και για πολλούς μήνες δεν έγιναν οι απαραίτητες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, είπε, εκτιμώντας πως στο προσεχές διάστημα με την εφαρμογή των διαρθρωτικών αλλαγών θα χαλαρώσει ο βρόγχος σε τέτοια ζητήματα.

Είναι μια κατάσταση στην οποία κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί. Πρέπει να ληφθούν όμως επώδυνες αποφάσεις γιατί απειλούμαστε με πλήρη κατάρρευση.

Η ίδια κυβέρνηση επιδιώκει το σφικτό χρονοδιάγραμμα καθώς η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου. Ο μεγαλύτερος αντιπαλός μας είναι ο χρόνος.

Πηγή: briefingnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα