Κιουτσούκης: Θα είμασταν και μεις πιό ψύχραιμοι αν παίρναμε τα λεφτά που παίρνει ο Τζαβάρας

Στο επεισόδιο που έγινε χθες έξω από τα γραφεία της ΝΔ, στη Συγγρού αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ, Νίκος Κιουτσούκης σε συνέντευξη του στον ΒΗΜΑ FM 99,5 και στους συναδέλφους Βασίλη Αδαμόπουλο και Σωτήρη Ξενάκη.

Διαβάστε την συνέντευξη του:

Για τη στάση της ΔΑΚΕ

Η ΔΑΚΕ

    έχει παράλληλη πορεία με τη  Νέα Δημοκρατία κι όχι ταυτόσημη. Η ΔΑΚΕ υπηρετεί εργαζόμενους και τα προβλήματά τους και δεν πρόκειται με κανένα τρόπο να γίνουμε φερέφωνα κόμματος είτε της Νέας Δημοκρατίας ,είτε άλλου κόμματος. Άρα ,λοιπόν, αυτό που κάναμε, χθες, το είχαμε ξανακάνει και κατά το παρελθόν όταν ψηφίζονταν  το μνημόνιο ΙΙ και θα συνεχίσουμε να κάνουμε κι άλλες δράσεις προκειμένου να καταφέρουμε ό, τι μπορέσουμε να μην περάσουν τα επαχθή μέτρα τα οποία προωθεί και η σημερινή κυβέρνηση όπως έκαναν και οι προηγούμενες.

Για τα επεισόδια στη Συγγρού

Το μόνο επεισόδιο που έγινε  φραστικό ήταν με τον κ Τζαβάρα ο οποίος θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός σε τέτοιες δύσκολες στιγμές για τον εργαζόμενο του ιδιωτικού Τομέα. Θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός στις εκφράσεις του. Και ξέρετε δεν μπορεί να λες να είστε ψύχραιμοι. Θα μπορούσαμε και μεις να ήμασταν ψύχραιμοι αν παίρναμε τα χρήματα που παίρνει ο κ Τζαβάρας. Κι επειδή έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ήταν και άνεργοι, άνθρωποι του αμιγώς  ιδιωτικού Τομέα οοι οποίοι έχουν να πληρωθούν μήνες από τους εργοδότες τους θάπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικός ο κ Τζαβάρας. Προσπάθησε να πει ότι δεν απολογείται σε μας αλλά στον ελληνικό λαό κι ότι θα κάνει ό, τι του αρέσει.

Για τις αλλαγές στα εργασιακά

Πότε το κράτος είναι προστάτης των εργοδοτών Από πότε. Τους κουκουλοφόρους τους ξέρουμε όλους και τους έχουμε κατονομάσει εμείς στη ΓΣΕΕ εδώ και πολλούς – πολλούς μήνες Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η κυβέρνηση πρέπει να υποκύπτει στις ορέξεις κάθε κουκουλοφόρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα