Μόνο για ένα 24ωρο ο Σαμαράς στη ΔΕΘ

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια πρωθυπουργός θα επισκεφτεί  μόνο για ένα 24ωρο τη ΔΕΘ. Ο Αντώνης Σαμαράς θα πάει στη Θεσσαλονίκη μόνο για τα εγκαίνια της Έκθεσης.

Λιτό λοιπόν θα είναι το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, , ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ

στις 8 Σεπτεμβρίου καθώς σύμφωνα   με συνεργάτες του, θα μείνει στην πόλη λιγότερο από… ένα 24ωρο και θα αρκεστεί στο να παρευρεθεί στα εγκαίνια της Έκθεσης και να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των υπό συγχώνευση φορέων ΔΕΘ-Helexpo-ΟΠΕ.

Έτσι, για πρώτη φορά φέτος, δεν θα υπάρξει η καθιερωμένη ομιλία του πρωθυπουργού, όπου παραδοσιακά γίνονται οι εξαγγελίες της οικονομικής πολιτικής, ούτε η συνέντευξη Τύπου.

Όπως λένει οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, ο βασικότερος λόγος για τον οποίο αποφάσισε ο κ. Σαμαράς να ακολουθήσει το συγκεκριμένο λιτό πρόγραμμα, το οποίο σε κάθε περίπτωση συνάδει με το κλίμα της εποχής, είναι το ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ενόψει της έκθεσης των ελεγκτών. Όπως διαμηνύουν συνεργάτες του πρωθυπουργού, θα ήταν άτοπο να υπάρξουν οποιεσδήποτε εξαγγελίες από την κυβέρνηση εν μέσω μιας τόσο δύσκολης και οριακής διαπραγμάτευσης.
voria.gr

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα