Ο Δήμος Πρέβεζας μηνύει άπορη οικογένεια!

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά άπορης οικογένειας κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες ο Δήμος Πρέβεζας, γεγονός που έχει προκαλέσει οργή στην τοπική κοινωνία.

Αλγεινή εντύπωση, οργή και αγανάκτηση της τοπικής κοινωνίας, τοπικών φορέων και φιλανθρωπικών οργανώσεων έχει προκαλέσει η απάνθρωπη συμπεριφορά του Δήμου Πρέβεζας απέναντι σε μία 6μελή άπορη οικογένεια.

Η άπορη οικογένεια μένει στον κληροδότημα της Κλεονίκης Γιαννουλάτου η οποία μετά το θάνατό της το παραχώρησε στο Δήμο Πρέβεζας. Παρά την ρητή εντολή της αποθανούσας να μην βγάλει κανείς την οικογένεια από

το σπίτι εάν πρώτα δεν της έχει εξασφαλίσει την διαμονή σε ίδιας έκτασης ακίνητο, ο Δήμος κατέθεσε στις 24 Μαΐου 2013 αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της άπορης οικογένειας, στην οποία ζητά την αποβολή της οικογένειας από το κτίριο και την απειλή εναντίον τους χρηματικής ποινής 1000€ και προσωποκράτηση 3 μηνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την διαθήκη της αποθανούσας το κτίριο αυτό το παραχώρησε στον δήμο υπό την προϋπόθεση να αναγερθεί κάποιο κοινωφελές ίδρυμα εκπαιδευτικού χαρακτήρα όπως νηπιαγωγείο, δημοτικό ωδείο κτλ . Η απόφαση λοιπόν του Δήμου να στεγασθεί στο συγκεκριμένο οίκημα ο Σταθμός Συμβουλευτικής κατά της Βίας των Γυναικών έρχεται σε αντίθεση με την επιθυμία της Κλεονίκης Γιαννουλάτου.

Πηγή: mypreveza.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα