«Πόλεμος» Ντινόπουλου- ΔΕΣΦΑ για τα «μισθολογικά πάρτυ»

Μαίνεται ο «πόλεμος» Ντινόπουλου- ΔΕΣΦΑ με αφορμή τις καταγγελίες του βουλευτή για «μισθολογικά πάρτυ».

Με νέα ερώτησή του προς τον Γιάννη Στουρνάρα ο βουλευτής της ΝΔ, αποκαλύπτει νέα στοιχεία

για την ΔΕΣΦΑ και υποστηρίζει πως «αρνούνται να εφαρμόσουν το Μνημόνιο 3 και να περικόψουν τις αποδοχές τους στο ανώτατο όριο των 4.750 ευρώ τον μήνα».

Σύμφωνα με τον Αργύρη Ντινόπουλο «ο διευθύνων σύμβουλος βάζει τους δικηγόρους της ΔΕΣΦΑ να γνωμοδοτούν ότι ο ίδιος μπορεί να αμείβεται με Νόμο του 2010 που του επέτρεπε να παίρνει μέχρι και 14.000 ευρώ τον μήνα».

Η ΔΕΣΦΑ με ανακοίνωσή της διαψεύδει τους ισχυρισμούς που διατύπωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αργύρης Ντινόπουλος σε ερώτηση που κατέθεσε στον υπουργό ΟΙκονομικών Γιάννη Στουρνάρα για τις αμοιβές των στελεχών της που μάλιστα φτάνουν έως του ποσού των 8.500 ευρώ μηνιαίως. Σύμφωνα με την ανακοίνωση έχουν τηρηθεί οι διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας που αφορούν μειώσεις του μισθολογικού κόστους των εργαζομένων στον ΔΕΣΦΑ και υφίστανται υπέρογκοι μισθοί για ορισμένους υπαλλήλους της εταιρείας.

Ο βουλευτής της ΝΔ απαντώντας στην ανακοίνωση της ΔΕΣΦΑ τονίζει:

«Ισχυρίζονται ( στην ανακοίνωση) ότι έκαναν ήδη … μεσοσταθμικές περικοπές αφού έπαιρναν … 16 μισθούς τον χρόνο και έτσι μπορούν τώρα να είναι εντάξει με τα 5.000 έως 7.500 ευρώ τον μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα