Ρίγγα: Τα γυρίσματα για την σειρά «Πίσω στο σπίτι» θ’ αρχίσουν μόλις πέσουν λίγα λεφτά

Η Ρένα Ρίγγα ανήκει στις πιο επιτυχημένες σεναριογράφους στην Ελλάδα! Από μικρή της άρεσε να γράφει εκθέσεις, ωστόσο το σενάριο μπήκε στη ζωή της σε ηλικία 26 ετών, όταν συγκατοίκησε με σκηνοθέτη.

Μέχρι σήμερα έχει υπογράψει μερικές από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της Ελληνικής τηλεόρασης, όπως «Άκρως οικογενειακόν», «Φίλα το βάτραχο σου», «Ευτυχισμένοι μαζί» ενώ την περασμένη σεζόν υπέγραψε το σενάριο της μεγάλης επιτυχίας του Mega «Πίσω στο σπίτι»!

Η ίδια μίλησε αποκλειστικά στο entertv,

για το δεύτερο κύκλο της σειράς, τις πληρωμές, ενώ αποκάλυψε και το λόγο που δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα!

Που νομίζετε ότι οφείλετε η μεγάλη επιτυχία της σειράς «Πίσω στο σπίτι»;

Η επιτυχία της σειράς οφείλετε κυρίως στο γεγονός ότι έχει ένα αμιγώς ελληνικό κεντρικό θέμα που είναι ταυτοχρόνως σύγχρονο και περιγράφει τα προβλήματα μιας μεσοαστικής οικογένειας που χτυπήθηκε από την κρίση και τις λάθος εκτιμήσεις τους. Πραγματεύεται την ευκολία που νομίζαμε ότι λύνουμε όλοι τα προβλήματά μας ενώ αντιθέτως τα διογκώναμε και την σπέκουλα των ξένων συμφερόντων να «βγάλουν» κάποιο κέρδος βοηθώντας μας.

Η σειρά είχε προγραμματιστεί να βγει από τον Αντ1. Αν δεν είχε γίνει η αλλαγή (σ.σ. από τον Αντ1 στο Mega), θεωρείται πως η σειρά θα είχε την ίδια επιτυχία;

Νομίζω ότι ο κόσμος θέλει να παρακολουθεί ελληνικές σειρές με αληθινά ελληνικά θέματα αλλά απλώς δεν τα βρίσκει. Θα είχε την επιτυχία που θα της επέτρεπε να έχει ο σταθμός.

Τι να περιμένουμε στον δεύτερο κύκλο;

Τα προβλήματα των Ελλήνων διογκώνονται όσο περνάει ο καιρός, το ίδιο και προβλήματα της οικογένειας Ακίνδυνων. Θα παλέψουν να κρατήσουν το κεφάλι έξω από το νερό. Πολλές φορές θα βυθιστούν για να πιαστούν όμως ξανά όλοι χέρι με χέρι και να επιβιώσουν. Θα δουλέψουν σκληρά και σε δουλειές που δε θα έκαναν σε άλλη χρονική περίοδο και θα διεκδικήσουν δυναμικά αυτά που τους ανήκουν γιατί τίποτα, όπως κατάλαβαν, δεν είναι δεδομένο.

Πότε να περιμένουμε τον δεύτερο κύκλο;

Ο σταθμός μας ενημέρωσε πως η σειρά θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν. Τα επεισόδια από 22 που ήταν πέρυσι, μειώθηκαν και έτσι φέτος θα γυριστούν μόνο 12.

Έχετε ξεκινήσει ήδη γυρίσματα;

Τα γυρίσματα θ’ αρχίσουν μόλις πέσουν λίγα λεφτά στην παραγωγή.

Μιας και αναφερθήκαμε στα οικονομικά, φέτος ακούσαμε πολλά για τις πληρωμές των σειρών! Η δική σας σειρά ανήκε στους τυχερούς ή όχι;

Κανένας δεν πληρώθηκε όπως έπρεπε να πληρωθεί. Όχι δεν υπάρχουν τυχεροί αυτή τη σεζόν. Υπάρχουν ίσως πιο υπομονετικοί.

Διαβάστε περισσότερα στο entertv

Keywords
Τυχαία Θέματα