Σαμαράς: Το μόνο μελανό σημείο είναι οι νεοναζί

Τη Χρυσή Αυγή κατακεραύνωσε, χωρίς να την κατονομάσει, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία στο προσυνέδριο της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη.

«Το μόνο μελανό σημείο των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα είναι η εμφάνιση

των νεοναζί», είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Εμφανίζονται ως υπερασπιστές της πατρίδας αυτοί που προσβάλλουν την Ελλάδα και φέρνουν σύμβολα απεχθή για τους “Ελληνες. Και φτάνουν στο σημείο να αμφισβητούν τα πάντα ακόμα και το ιστορικό κακούργημα του Ολοκαυτώματος. Τέτοιο κατάντημα!».

Την ίδια ώρα κατηγόρησε και τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ ότι με τη συμπεριφορά και τις θέσεις του τροφοδοτεί τη Χρυσή Αυγή. «Οταν θέση τους είναι πως πρέπει να νομιμοποιήσουμε όλους τους λαθρομετανάστες, έτσι δεν προσφέρουν υπηρεσία στους νεοναζί; Οταν υπερασπίζονται όλες τις δραστηριότητες και όλα τα στέκια των κουκουλοφόρων, όταν υπερασπίζονται στα δικαστήρια τους ίδιους τους κουκουλοφόρους, δεν προσφέρει υπηρεσία στους νεοναζί;» είπε για τον ΣΥ.ΡΙΖΑ-ΕΚΜ. «

Οταν αμφισβητούν ή προσπαθούν να αμαυρώσουν κάθε τι που μας κάνει υπερήφανους για την πατρίδα μας, για την ιστορία μας αυτό ποιους εξυπηρετεί; Οταν ψηφίζουν μαζί τους στις περισσότερες περιπτώσεις στη Βουλή και όταν έχουν τον ίδιο υβριστικό τρόπο, δεν συμπίπτουν με τους νεοναζί εκ των πραγμάτων; Ο ΣΥΡΙΖΑ με όποιον διαφωνεί με τις απόψεις του τον κατηγορεί ως φασίστα. Ξέρει σε ποιον προσφέρει τεράστια υπηρεσία; Μια μεγάλη πνευματική προσωπικότητα της χώρας, η Κική Δημουλά, βγήκε και είπε το προφανές και αυτονόητο. Οτι η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους λαθρομετανάστες. Και βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ να την καταγγείλει. Ποιον νομίζει ότι ωφέλησε έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ; Μέχρι που αναγκάστηκε να βγει ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης να καταγγείλει τον μηδενισμό. Γιατί άραγε; Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτή τη χώρα των παιδιών μας να συντριβεί στις μυλόπετρες του μίσους και της σύγκρουσης των δύο άκρων, των δύο ακραίων» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα