Β. Χατζηβασιλείου: «Eίμαι η πιο παλιά καραβάνα»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης η Βίκη Χατζηβασιλείου η οποία μίλησε για την ζωή της και τα επαγγελματικά της. Για την 9η χρονιά του «Πάμε Πακέτο», τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον ALPHA, αλλά και την πιο δύσκολη περίοδο της επαγγελματικής της ζωής επέμεινε κυρίως η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Φέτος είναι η 9η χρονιά για το “Πάμε Πακέτο”. Βέβαια, πιο

πριν έκανα το “Έχεις Γράμμα” και ακόμα πιο πριν τις ιατρικές εκπομπές. Είμαι πάνω από μία δεκαετία στον ALPHA, είμαι η πιο παλιά καραβάνα», είπε η παρουσιάστρια.

Αναφερόμενη στην πιο δύσκολη περίοδο της επαγγελματικής της ζωής, όταν ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη, είπε: «Υπήρξε μία περίοδος που έψαχνα απεγνωσμένα για δουλειά. Χτυπούσα πόρτες και δεν άνοιγε καμία. Όταν τελείωσα με τον Παπαδάκη, είχα φτάσει σε ένα τέλμα και ήξερα πως έπρεπε να κάνω κάτι καινούριο. Άρχισα να ψάχνομαι. Ήρθα στην Αθήνα, πήγα στο Mega, πήγα στον ΑΝΤ1, χτύπησα πόρτες. Άκουγα όλο “θα” και τελικά δεν έγινε τίποτα. Μπορεί οι άνθρωποι να μην είχαν στο πρόγραμμά τους ένα πρότζεκτ κατάλληλο για εμένα» και συνέχισε: «Τότε ένιωσα πολύ άσχημα. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως είχα φτάσει σε αυτήν την ηλικία και με έτρεφε ο πατέρας μου ή ο άντρας μου. Ένιωσα ότι είμαι μη παραγωγική, λίγο άνευ χρήσης και χρησιμότητας. Αυτά πέρασαν από το μυαλό μου, ήταν μια άσχημη περίοδος για κάποιους μήνες».

Αμέσως μετά, ακολούθησε το ξεκίνημά της στον ALPHA: «Μετά ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον ALPHA και τη Ρούλα Κορομηλά. Έκανε συνδέσεις με τη Θεσσαλονίκη για ιατρικά θέματα. Τότε ξεκίνησα στο κανάλι, περίπου το 2001 – 2002».

πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα