Ξανά αρπάχτηκαν Νεράντζης- Κωνσταντοπούλου

Η κατάθεση του Γιάννη Στοουρνάρα ήταν η σημερινή αφορμή για τον συνήθη πλέον καβγά Τάσου Νεράντζη-Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Φυσικά, δεν ήταν μία  η φορά που ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του προέδρου της Επιτροπής και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, όμως το κλίμα δυναμιτίστηκε όταν ο γραμματέας της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης παρενέβη και έκανε λόγο για κατάχρηση χρόνου από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής και τα αίματα άναψαν για τα καλά. «Έλειπε τόση ώρα ο κ. Κεφαλογιάννης και ήρθε τώρα για πει πόση ώρα μιλάει η κυρία Κωνσταντοπούλου;»

«Διαμαρτυρόμαστε κύριε πρόεδρε για να πάρουμε κι εμείς σειρά» απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ ενώ ο κ. Νεράντζης απευθυνόμενος στον κ. Κοντονή είπε: «Εσείς ως τι μιλάτε ως συνήγορος της κυρίας Κωνσταντοπούλου;»

Στη συνέχεια πρωταγωνιστές του διαλόγου είναι οι δύο συνήθεις «ύποπτοι»…

Διαβάστε τον διάλογο:

Νεράντζης:  Κυρία, παρακαλώ ολοκληρώστε

Κωνσταντοπούλου: Δεν θα απευθυνθώ άλλο στον πρόεδρο. Εγώ έχω πάρει αγωγή από την οικογένειά μου. Δεν απευθύνομαι με αήθη και αγοραίο τρόπο..

Νεράντζης: Θα προχωρήσετε επιτέλους; Αφήστε τι έχετε πάρει από την οικογένειά σας. Τι δείχνετε εδώ…

Κωνσταντοπούλου: Δεν είστε σε θέση να με θίξετε. Το αγοραίο ύφος σας χαρακτηρίζει και δεν αξίζετε να πω παραπάνω ούτε μια φράση.

Νεράντζης : Δεν μπορείτε να προσβληθείτε εσείς

Κωνσταντοπούλου: Ευτυχώς οι συνεδριάσεις μαγνητοσκοπούνται και μεταδίδονται άσχετα αν περικόπηκε η προβολή με εντολή και θα το ερευνήσουμε…

Νεράντζης :  Αυτό σας ενοχλεί… Θέλετε να προβάλλεστε…

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα