Allou: Σε σοβαρή κατάσταση οι δύο από τους τέσσερις τραυματίες στο ατύχημα με το τρενάκι

10:00 7/9/2022 - Πηγή: BankWars

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται τελικά τα δύο από τα τέσσερα άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν στο ατύχημα με το τρενάκι που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Allou Fun Park στου Ρέντη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένας 24χρονος έχει υποστεί ρήξη σπλήνας και μία 21χρονη έχει διασωληνωθεί φέροντας σοβαρές κακώσεις στον θώρακα. Όσον αφορά τους άλλους δύο τραυματίες, μία 22χρονη νοσηλεύεται με διάσειση, ενώ άλλο ένα άτομο έφυγε από το νοσοκομείο, αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα,

μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο τελευταίος δήλωσε ότι οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ, αντί να απολογηθούν για το συμβάν, τους κατηγόρησαν, λέγοντάς τους ότι έφταιγαν εκείνοι για το ατύχημα, επειδή «σηκώθηκαν όρθιοι».

«Μπήκαμε στο τρενάκι, το οποίο δεν είχε κάποια ζώνη. Κατεβαίνοντας από τη δεύτερη μεγάλη ανηφόρα, δεν υπήρχε καν νερό και αμέσως στη στροφή το βαγόνι εκτροχιάστηκε και εμείς πέσαμε στο νερό… Eμένα με ξύπνησαν ενώ ήμουν λιπόθυμος στο νερό. Έχω χτυπήσει στον ώμο μου» είπε ακόμη ο νεαρός που τραυματίστηκε.

Το ατύχημα συνέβη στο παιχνίδι «La Ιsla» όταν το τρενάκι νερού δεν έκοψε ταχύτητα του, με αποτέλεσμα τα τέσσερα άτομα να εκσφενδονιστούν από το βαγόνι και να πέσουν πάνω σε θάμνους. Το συγκεκριμένο τρενάκι αποτελείται από ξεχωριστά βαγόνια χωρητικότητας έως τεσσάρων ατόμων και κινείται πάνω σε ράγες, οι οποίες φτάνουν σε ύψος τα 15 μέτρα. Στη συνέχεια το τρενάκι πέφτει απότομα πάνω στο νερό όπου και φρενάρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού, η στάθμη του νερού δεν ήταν στα προβλεπόμενα όρια και το βαγόνι των τεσσάρων νεαρών βγήκε από τις ράγες με αποτέλεσμα όλοι να τραυματιστούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εν λόγω παιχνίδι δεν υπάρχει ζώνη ασφαλείας, καθώς θεωρείται ένα από τα πιο ακίνδυνα στο χώρο του Allou Fun Park.

Οι επισκέπτες του λούνα παρκ κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στον χώρο και ερεύνησε το περιστατικό του ατυχήματος, προχωρώντας στην προσαγωγή του υπευθύνου βάρδιας του πάρκου και του νόμιμου εκπροσώπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα