ETE: Στο συρτάρι της στις 22/2 οι μετοχές της Eurobank

Tην 22.2.2013 πρόκειται να υλοποιηθεί η μεταβίβαση των Προσφερθεισών Μετοχών Eurobank προς την Εθνική Τράπεζα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΤΕ.
Κατόπιν της ανωτέρω μεταβίβασης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας έχει συγκληθεί για να πιστοποιήσει την καταβολή της

αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με εισφορά σε είδος σύμφωνα με την από 23.11.2012 απόφαση της Β Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εθνικής Τράπεζας και τη μερική κάλυψη της ανωτέρω αύξησης σύμφωνα με την από 19.02.2013 σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας, ώστε να ληφθούν εγκαίρως οι απαραίτητες εγκρίσεις και καταχωρίσεις από το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Υπουργείο Ανάπτυξης, αντίστοιχα, και να υλοποιηθεί η πίστωση των νεοεκδιδόμενων μετοχών Εθνικής Τράπεζας στη Μερίδα Επενδυτή στο Σ.Α.Τ. καθενός εκ των Αποδεχόμενων Μετόχων της Eurobank, κατά τα αναφερόμενα στο Πληροφοριακό Δελτίο, την 26.2.2013.
Η Εθνική Τράπεζα θα εκδώσει νέα ανακοίνωση περί του ύψους της μερικής κάλυψης και πιστοποίησης της καταβολής της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της.

Keywords
Τυχαία Θέματα