Super League: Σπουδαία τρίποντα για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ – Ολα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Ο Ολυμπιακός με ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο κέρδισε 1-2 μέσα στο Χαριλάου τον Αρη και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα βαθμό πάνω από την Ξάνθη και 2 από τον ΠΑΟΚ,

ενώ αποσπάστηκε πέντε από την ΑΕΚ.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», φέρνοντας τούμπα το ματς, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν νωρίς με κεφαλιά του Ντιγκινί (7’) έπειτα από φάουλ του Ματίγια και τους φιλοξενούμενους κάνουν δις τη ζημιά με τον ίδιο τρόπο. Ο Μασούρας ισοφάρισε με κεφαλιά στο 33ο λεπτό, έπειτα από σέντρα του Τσιμίκα και ο Ελ Αραμπί σκόραρε στο 38’ επίσης με κεφαλιά, σε μια οριακή φάση. Φαίνεται να είναι στην ίδια ευθεία, ενώ εκτεθειμένοι είναι Γκιγέρμε και Αβραάμ Παπαδόπουλος που πηδάνε, αλλά δεν κάνουν κεφαλιά.

Σκληρός ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, κέρδισε (1-2) τον Αστέρα

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέσα στην Τρίπολη τον Αστέρα με 1-2 και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης σκόραρε πρώτη στο 33′ με τον Σβιντέρφσκι και στο 47′ με αυτογκόλ του Μαρτίνεθ έκανε το 0-2. Ο Σουάρεθ μείωσε στο 58′ σε 1-2, αλλά δεν μπόρεσε ο Αστέρας να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Κάπως έτσι, μετά τις δύο σερί ισοπαλίες με ΑΕΚ και Άρη με σκορ 2-2, επέστρεψε στα τρίποντα και έφθασε τους 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Φωνάζουν για πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι και ίσως να έχουν δίκιο σε… διπλό τράβηγμα στην αντίπαλη περιοχή από τους Μάτος και Βαρέλα, με τον διαιτητή να μην πηγαίνει καν στο VAR αφού δεν τον κάλεσαν οι δύο διαιτητές που βρίσκονται εκεί και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Εξαιρετικός ο ΟΦΗ, 4-1 τον Πανιώνιο

Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο ξανά από τον ΟΦΗ που με πρωταγωνιστή τον Σεμέντο διέλυσε με 4-1 τον Πανιώνιο, ο οποίος είχε ακυρωθέν γκολ μέσω VAR στο 1-1, συνεχίζοντας τις… υψηλές πτήσεις στη Super League!

Η ομάδα του Ηρακλείου έφτασε έτσι τα 14 τέρματα στο πρωτάθλημα, έχοντας την κορυφαία επίθεση, ενώ παράλληλα έκανε το 3Χ3 στο γήπεδό του, όπου πετυχαίνει το… ένα γκολ μετά το άλλο, για να ανέβει παράλληλα με το σημερινό «τρίποντο» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας! Ο Σεμέντο ήταν εκείνος που… άνοιξε αλλά και έκλεισε τον χορό των τερμάτων για τον ασταμάτητο ΟΦΗ, σκοράροντας στο 31’ και στο 81’, ενώ μεσολάβησαν τα τέρματα των Νέιρα στο 55ο και Τσιλιανίδη στο 71ο λεπτό. Οι Νεοσμυρνιώτες από την πλευρά τους προηγήθηκαν μόλις στο 9’, με το τρίτο φετινό γκολ του Αραμπούλι ενώ πέτυχαν ένα ακόμα τέρμα που ακυρώθηκε ωστόσο με τη χρήση VAR, στο 40ο λεπτό για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.

Μεγάλο διπλό (2-3) με ανατροπή του Ατρομήτου στο Βόλο

Ο Ατρόμητος πήρε ένα πολύτιμο «τρίποντο» και μαζί μια βαθμολογική ανάσα που θα τον βοηθήσει για την συνέχεια. Ο Βόλος σκόραρε στο 7′ και στο 36′ με τον Τόρες. Ειδικά το δεύτερο γκολ ήταν εξαιρετικό με τον παίκτη του Βόλου να παίρνει την μπάλα από την άμυνα του και με φοβερή κούρσα να σκοράρει το 2-0. Εκεί όμως αντέδρασε ο Ατρόμητος. Μείωσε με τον Ανδρούτσο στο 39′, ενώ πριν το ημίχρονο ισοφάρισε σε 2-2 με πέναλτι του Μανούσου στο 45′. Το γκολ της νίκης έβαλε ο Γιακουμάκης στο 63′.

Έτσι, λοιπόν, οι Περιστεριώτες συνεχίζουν τη διαδικασία συλλογής βαθμών μετά το κάκιστο ξεκίνημά τους, φτάνοντας στους 8, τη στιγμή που οι Βολιώτες υπέστησαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους, αλλά παραμένουν στο «μαξιλαράκι» των 9 βαθμών.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο 5/10
Παναθηναϊκός – Ξάνθη 0-1
ΑΕΛ – ΑΕΚ 0-0

Κυριακή 6/10
Βόλος – Ατρόμητος 2-3
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1-2
ΟΦΗ – Πανιώνιος 4-1
Άρης – Ολυμπιακός 1-2

Δευτέρα 7/10
Λαμία – Παναιτωλικός (20:00)

Super League: ΑΕΛ και ΑΕΚ «κόλλησαν» στο 0-0- Φωνάζει ο ΠΑΟ για την ήττα από την Ξάνθη

Keywords
Τυχαία Θέματα