Αμοργός: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 59χρονου αγνοούμενου Αμερικανού τουρίστα

Δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία 59χρονου Αμερικανού τουρίστα Έρικ Κάλιμπετ, ο οποίος βρισκόταν στην Αμοργό για διακοπές και τα ίχνη του έχουν χαθεί από χθες Τρίτη. Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν αποφέρει αποτέλεσμα.

Σήμερα Τετάρτη, ο Δήμος Αμοργού -εκτός από τη φωτογραφία- έδωσε στη δημοσιότητα και πληροφορίες για τον 59χρονο αγνοούμενο, ζητώντας από όποιον τον είδε να επικοινωνήσει άμεσα με τις αστυνομικές Αρχές.

Ο άνδρας, ο οποίος εργάζεται ως αστυνομικός στο Λος Άντζελες, πήγε να κάνει πεζοπορία σε ένα δύσβατο

σημείο της Αμοργού. Όπως ανέφερε ο φίλος του αγνοούμενου, ο 59χρονος ξεκίνησε γύρω στις 7 το πρωί της Τρίτης από την Αιγιάλη με κατεύθυνση προς τη Χώρα, ακολουθώντας ένα επίσημα χαρτογραφημένο μονοπάτι το οποίο περιλαμβάνει και ορειβασία και είναι ίσως το μεγαλύτερο του νησιού, με διάρκεια 4 με 5 ώρες. Από τότε, χάθηκε κάθε ίχνος του και δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής.

Παρότι είχε μαζί του κινητό τηλέφωνο, δεν απάντησε στις κλήσεις του φίλο του, ο οποίος χθες Τρίτη το απόγευμα ενημέρωσε την Αστυνομία και ξεκίνησε κινητοποίηση για τον εντοπισμό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 59χρονου επικοινώνησε για τελευταία φορά -όταν έστειλε φωτογραφία στην αδελφή του με την πινακίδα του μονοπατιού- 15 λεπτά αφότου ξεκίνησε για την πεζοπορία, στις 7.20.

Keywords
Αναζητήσεις
amorgos-sti-dimosiotita-i-fotografia-tou-59chronou-agnooumenou-amerikanou-tourista.htm
Τυχαία Θέματα