Άνω κάτω στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αιχμές Κασσελάκη για Τσίπρα και «μαύρα» ταμεία

Νέος πόλεμος φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μετά την ανάρτηση Κασσελάκη, με την οποία υπονόησε την ύπαρξη «μαύρων ταμείων» στο κόμμα, που από πολλούς διαβάζεται ως επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Δυστυχώς τώρα θα αρχίσει μια επίπονη διαδικασία

εξορθολογισμού… Κυκλοφορεί απίστευτο μαύρο χρήμα στα κόμματα στη χώρα μας. Μου λένε πολλοί ”πάρε κι εσύ, δεν βγαίνει αλλιώς, έτσι είναι η Ελλάδα”. Λοιπόν, ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα. Δεν θα έχει άγνωστες πηγές  χρηματοδότησης».

Αυτή η δήλωση πυροδότησε νέες κόντρες μέσα στο κόμμα, μετά τη σύγκρουση Πολάκη- Ζαχαριάδη που αντάλλαξαν βαριές κατηγορίες μέσω των κοινωνικών δικτύων για την ευθύνη καθενός για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα στην περιφέρειά του.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Προσωπικά, μου είναι αδιανόητο να σκεφτώ ότι υπάρχει υπόνοια ειδικά για ζητήματα ηθικής τάξης που αφορούν την ηγεσία Τσίπρα».

Μιλώντας στο Action 24 ο Διονύσης Τεμπονέρας είπε ακόμα: «Παρατηρώ μηνύματα ανησυχητικής εσωστρέφειας, να κοιτάξουμε έξω και μπροστά όχι πίσω και μέσα. Ο κόσμος ψάχνει συνθέσεις και υπερβάσεις των αντιθέσεων του χθες… Θεωρώ ότι όλα αυτά θα πρέπει να διευκρινιστούν και να επεξηγηθούν, και αυτό δεν θα γίνει στα πλατό, αλλά στις συνεδριάσεις των οργάνων μας που θα γίνουν το επόμενο διάστημα».

Ωστόσο, αξίζει να επισημανθεί η δήλωση του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελου Αποστολάκη στα Παραπολιτικά, που προκάλεσε αίσθηση: «Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα; Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές. Η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός».

Keywords
Αναζητήσεις
ano-kato-ston-syriza-meta-tis-aichmes-kasselaki-gia-tsipra-kai-mavra-tameia.htm
Τυχαία Θέματα