Α.Τσίπρας: Δεκάδες φωτορεπόρτερς και δημοσιογράφοι στην Κυψέλη (video)

Δεκάδες φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι, από ελληνικά αλλά και ξένα μέσα ενημέρωσης “πολιόρκησαν” τον Αλέξη Τσίπρα στην Κυψέλη που πήγε να ψηφίσει. Ιδιαίτερο: Τον φώναζαν όλοι Αλέξη!
Βγαίνοντας την πρώτη φορά από το παραβάν, και αφού έριξε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο για τις δημοτικές εκλογές, πήρε στο χέρι τα ψηφοδέλτια για την Περιφέρεια,

και άρχισε να περιμένει να μπεί ξανά στο παραβάν. Περίμενε και περίμενε και περίμενε όμως ο κύριος που βρισκόταν μέσα καθυστερούσε υπερβολικά.
Ο Αλέξης Τσίπρας άρχισε να ξεφυλλίζει αργά τα ψηφοδέλτια και να διαβάζει, κοιτούσε δεξιά και αριστερά. Μετά από κάποια λεπτά πήγε προς την εφορευτική επιτροπή και έπιασε κουβέντα με τις κυρίες της επιτροπής με διάθεση για αστεία και ενώ κάθε τόσο τσέκαρε αν είχε επιτέλους αδειάσει το παραβάν.
Η διαδικασία έμοιαζε να μην τελειώνει ποτέ, η αμηχανία το κορυφωνόταν μέχρι τη στιγμή που σηκώθηκε η κουρτίνα και άδειασε το παραβάν. Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας έσπευσε να ανταλλάξει χειραψία με τον κύριο που είχε κάνει κατάληψη στο χώρο…
«Ήρθε η ώρα της ανατροπής» ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε κατά την άφιξη του Αλέξη Τσιπρα στο εκλογικό κέντρο της Κυψέλης.

«Σήμερα είναι μια σπουδαία ημέρα γιατί ο λόγος ανήκει ξανά στους πολλούς, στους πολίτες οι οποίοι θα κάνουν ένα πρώτο αλλά σημαντικό βήμα για να αλλάξουν διοικήσεις οι πόλεις και οι περιφέρειες, για να γυρίσει σελίδα ο τόπος μας» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2dNho9gqK0I

Original article: Α.Τσίπρας: Δεκάδες φωτορεπόρτερς και δημοσιογράφοι στην Κυψέλη (video).

Keywords
Τυχαία Θέματα