Δημοσκόπηση: ΝΔ 30% – ΠΑΣΟΚ 16% – ΣΥΡΙΖΑ 12,5% – Τι ψηφίζουν για ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ

Η δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ που διενεργήθηκε στο διάστημα από 13-16 Σεπτεμβρίου έδειξε  στην εκτίμηση ψήφου τη Νέα Δημοκρατία να διατηρεί την πρώτη θέση με 30%, να ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 16% και τρίτος να έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ

με 12,5%.

Ακολουθούν το ΚΚΕ με 9,5%, η Ελληνική Λύση με 9%, η Πλεύση Ελευθερίας με 5%, η Νίκη με 4,5%, όσο και η Φωνή Λογικής.

Η γκρίζα ζώνη κινείται στο 19% (αναποφάσιστοι 15% και λευκό/άκυρο 4%).

Όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία κινείται στο 24%, το ΠΑΣΟΚ στο 13% και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 10%.

ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

Στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2023, και στο ερώτημα ποιος προτιμάτε να εκλεγεί ανεξάρτητα από την ψήφο σας, το 31% λέει τον Νίκο Ανδρουλάκη, το 22% απαντά τον Χάρη Δούκα, το 16% Άννα Διαμαντοπούλου, το 15% Παύλο Γερουλάνο, το 5% Μιχάλη Κατρίνη και Νάντια Γιαννακοπούλου το 3%.

Λεζάντα

ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Όσον αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, μόλις το 31% των ψηφοφόρων του βλέπει θετικά την πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη στην ΚΕ, ενώ σημαντικό ποσοστό της ελληνικής κοινωνίας εκφράζει ενδιαφέρον για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ ή αρκετά δηλώνει ότι ενδιαφέρεται το 28%.

Τι λένε για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και την ακρίβεια

Η ακρίβεια, παρά τα μέτρα της κυβέρνησης, παραμένει το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα για τους πολίτες. Στη 2η θέση είναι το χαμηλό εισόδημα και στην 3η θέση η κατάσταση της οικονομίας

Η έρευνα της Pulse δείχνει μοιρασμένες τις εντυπώσεις από τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Το 45% τις αξιολογεί ως θετικές, ενώ το 43% αρνητικά.

.

Keywords
Αναζητήσεις
dimoskopisi-nd-30--pasok-16--syriza-125--ti-psifizoun-gia-pasok-syriza.htm
Τυχαία Θέματα