“Έδεσε” Μέσι η Μπαρτσελόνα με “χρυσό” συμβόλαιο – 25 εκ. ευρώ ετήσιες απολαβές!

Σε συμφωνία με τον Λιονέλ Μέσι για την ανανέωση της συνεργασίας τους ήρθε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, όπως ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της.

Η Μπαρτσελόνα ήθελε να “δέσει” τον Λιονέλ Μέσι στην ομάδα και το έκανε. Έπειτα από έναν… μαραθώνιο διαπραγματεύσεων που διήρκεσαν σχεδόν ένα χρόνο, η ομάδα ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας πως ο Αργεντινός ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση των “μπλαουγκράνα” για ανανέωση του συμβολαίου του, με τις υπογραφές να αναμένονται εντός των επόμενων ημερών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ,

το συμβόλαιο του 26χρονου θα ισχύει μέχρι το 2018, με οψιόν ανανέωσης μέχρι το 2019 και με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 25.000.000 ευρώ (!) (20 καθαρά + 5 μπόνους από συμμετοχές και γκολ). Σε περίπτωση που επαληθευτούν τα δημοσιεύματα, ο Μέσι θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη, ξεπερνώντας ακόμη και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, σύμφωνα με την “El Pais”, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, ο άσος των “μπλαουγκράνα” θα ακυρώσει το deal του με τις “Turkish Airlines” εξαιτίας της συμφωνίας της Μπαρτσελόνα με την “Qatar Airways”.

Original article: “Έδεσε” Μέσι η Μπαρτσελόνα με “χρυσό” συμβόλαιο – 25 εκ. ευρώ ετήσιες απολαβές!.

Keywords
Τυχαία Θέματα