Εύβοια: Συνελήφθη γυναίκα για τη δολοφονία 84χρονης στο σπίτι της στα Καμένα Βούρλα

Μια γυναίκα συνέλαβαν οι αστυνομικές Αρχές για τη δολοφονία 84χρονης μέσα στο σπίτι της στα Καμμένα Βούρλα στις 12 Οκτωβρίου. Η συλληφθείσα με καταγωγή από την Αλβανία φέρεται ότι ανήκε στο στενό περιβάλλον του θύματος και ότι εργαζόταν για την ηλικιωμένη.

Η γυναίκα συνελήφθη στην Εύβοια, όπου εργαζόταν για άλλη ηλικιωμένη.

Όσον αφορά το χρονικό της υπόθεσης, στις

12 Οκτωβρίου οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από τον ξάδερφο της 84χρονης, καθώς εκείνη δεν είχε δώσει σημεία ζωής για παραπάνω από ένα 24ωρο. Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, διαπίστωσαν ότι εσωτερικά είχε τοποθετηθεί κλειδί στην κλειδαριά, αλλά η πόρτα δεν ήταν ασφαλισμένη, ενώ δεν υπήρχαν και ίχνη παραβίασης.

Σε μικρή απόσταση από την πόρτα βρέθηκε πεσμένη η 84χρονη και κοντά της υπάρχαν κηλίδες αίματος και αποτυπώματα από παπούτσια, όμως, όπως διαπιστώθηκε, δεν υπήρχαν ίχνη πάλης.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν και μετέβησαν στο σπίτι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, καθώς και ο ιατροδικαστής Λαμίας, ο οποίος διαπίστωσε ότι ότι 84χρονη έφερε ένα τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο. Το κίνητρο της δολοφονίας φέρεται ότι ήταν οικονομικό.

Keywords
Αναζητήσεις
evvoia-synelifthi-gynaika-gia-ti-dolofonia-84chronis-sto-spiti-tis-sta-kamena-vourla.htm
Τυχαία Θέματα