ΗΠΑ: Ο Μάικ Πενς αντιπρόεδρος του Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο υποψήφιος των ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ, επέλεξε τον κυβερνήτη της Ιντιάνας Μάικ Πενς ως υποψήφιο αντιπρόεδρο του, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο 57χρονος Μάικ Πενς, επί σειρά ετών μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου, θεωρείται ασφαλής επιλογή, παρότι όχι ιδιαίτερα θεαματική. Είναι δημοφιλής στους συντηρητικούς και στις μεσοδυτικές πολιτείες και το βασικό του πλεονέκτημα

θεωρείται πως θα συσπειρώσει τους παραδοσιακούς οπαδούς του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος γύρω από τον Τραμπ.

Οι δυο τους δοκίμασαν τη χημεία τους παίζοντας γκολφ σε ένα από τα γήπεδα του Τραμπ στο Νιου Τζέρζι και στην οικία του κυβερνήτη στην Ιντιάνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Roll Call. Ο Πενς είχε ταχθεί υπέρ του γερουσιαστή Τεντ Κρουζ, αλλά εξήρε τον Τραμπ και διαβεβαίωσε ότι θα συμμετείχε στην εκστρατεία εξ ονόματος οποιοδήποτε νικητή της εσωκομματικής διαδικασίας.

Εξέταζε το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα και για το χρίσμα, αλλά έκανε ορισμένα σφάλματα, όπως το ότι εμφανίστηκε να παίρνει θέση κατά των ομοφυλοφίλων, που μείωσαν τις πιθανότητές του και αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην κούρσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα