Κ. Μητσοτάκης: Αλλιώς τα λέει στους Έλληνες κι αλλιώς στους Γερμανούς ο ΣΥΡΙΖΑ…

Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άλλα λέει στους Γερμανούς και άλλα στους Έλληνες εξέφρασε ο υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β’ Αθηνών Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Μητσοτάκης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τα όσα λέει, στέλνει μήνυμα στην αστική τάξη να μην πληρώνει τους φόρους, γεγονός που όπως είπε,

μπορεί να οδηγήσει σε εφιαλτικές καταστάσεις.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή αναφορικά με το τύπωμα 100 δις ευρώ, ο κ.Μητσοτάκης τόνισε ότι «τέτοιου είδους δηλώσεις αποδεικνύουν την έλλειψη αίσθησης των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφερόμενος στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα επαναπροσληφθούν όσοι απολύθηκαν με αντισυνταγματικές διαδικασίες από το Δημόσιο, υποστήριξε ότι «από τις απολύσεις που έγιναν στο Δημόσιο καμία δεν έχει κριθεί αντισυνταγματική από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Παράλληλα ο κ.Μητσοτάκης τόνισε ότι η ΝΔ εμφανίζει ικανοποιητικό βαθμό συσπείρωσης, αναφέροντας πως η παραδοσιακή υστέρηση που εμφανίζει η ΝΔ στην συγκεκριμένη περιφέρεια δεν είναι αυτή που ήταν στο παρελθόν.

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες ότι δύο τράπεζες έχουν προσφύγει στον έκτακτο μηχανισμό ρευστότητας, ζητώντας 5 δισεκατομμύρια ευρώ, ο κ.Μητσοτάκης είπε ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα πιέζεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα