Κ. Μητσοτάκης: Στις 30 Νοεμβρίου η παράδοση του μετρό Θεσσαλονίκης

Στις 30 Νοεμβρίου του 2024 θα παραδοθεί το μετρό της Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του σε εκδήλωση με θέμα «Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή Ανάπτυξη / Παρουσίαση Ψηφιακής Πλατφόρμας erga.gov.gr».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στις 10 το πρωί στο

υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, όπου τον υποδέχθηκε ο αρμόδιος υφυπουργός Εσωτερικών Κώστας Γκιουλέκας. Στη συνέχεια μετέβησαν στην αίθουσα συσκέψεων, όπου τον περίμεναν βουλευτές της ΝΔ από την Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη. Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ Μαρία Συρεγγέλα.

Μετά τη σύσκεψη στο ΥΜΑΘ, ο πρωθυπουργός μετέβη στο Μέγαρο Μουσικής για την ομιλία του με θέμα την εθνική στρατηγική και την περιφερειακή ανάπτυξη, καθώς και την παρουσίαση της ψηφιακής πλατφόρμας erga.gov.gr, για τη διαφάνεια στην παρακολούθηση της υλοποίησης καίριων έργων.

Live η παρουσίαση της πλατφόρμας

Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος και ο υφυπουργός Θανάσης Κοντογεώργης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργος Μυλωνάκης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης, η υφυπουργός Βιομηχανίας Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος και ο υφυπουργός Εσωτερικών για την αυτοδιοίκηση Βασίλης Σπανάκης.

Στη συνέχεια, πλαισιωμένος από αρμόδιους υπουργούς, ο Κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών και επιστημονικών φορέων και της Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να ακούσει τα αιτήματά τους, εν όψει της ομιλίας του στα εγκαίνια της 88ης ΔΕΘ, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Keywords
Αναζητήσεις
k-mitsotakis-stis-30-noemvriou-i-paradosi-tou-metro-thessalonikis.htm
Τυχαία Θέματα