ΚΡΙ ΚΡΙ – Π.Τσινάβος: Θα προχωρήσουμε μπροστά – Δηλώσεις μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο εργοστάσιο

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΡΙ ΚΡΙ, Παναγιώτης Τσινάβος, μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο εργοστάσιό της δήλωσε: «Στην οικογένεια της ΚΡΙ ΚΡΙ είμαστε συγκλονισμένοι από το συμβάν. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μπροστά. Με την υποστήριξη των ανθρώπων μας που απέδειξαν για άλλη μια φορά την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους στην εταιρία, την υποστήριξη των γαλακτοπαραγωγών του Νομού Σερρών, των

προμηθευτών, των συνεργατών και των πελατών μας, θα τα καταφέρουμε.

Από σήμερα κιόλας προχωράμε με συντονισμένα βήματα για τη δυναμική αναδιοργάνωση της παραγωγής μας προκειμένου να καλύψουμε άμεσα τις ανάγκες των πελατών μας και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής αξίας στους καταναλωτές μας. Μπορεί η φωτιά να έκαψε τις εγκαταστάσεις μας, αλλά άναψε ακόμα περισσότερο την πίστη, την θέληση και το όραμα των ανθρώπων της Κρι Κρι. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράστασή σας».

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝΗ φωτιά ξέσπασε την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 16:30 στην γραμμή παραγωγής γιαουρτιού και γάλακτος της ΚΡΙ ΚΡΙ στις Σέρρες (3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σερρών – Δράμας).

Σοβαρές ζημιές έχουν υποστεί τα δύο τρίτα του εργοστασίου, με πιο σοβαρές εκείνες στο τμήμα παραγωγής γάλακτος και στις αποθήκες. Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ άγνωστα παραμένουν, μέχρι στιγμής, τα αίτια της φωτιάς. Προανάκριση διενεργεί η Πυροσβεστική υπηρεσία Σερρών, άνδρες της οποίας θα παραμείνουν σε επιφυλακή όλη τη νύχτα.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 17.00 χθες το απόγευμα.

Πυροσβέστες και πολίτες έδιναν επί πολλές ώρες μάχη με τις φλόγες, προκείμενου η φωτιά να μην φτάσει στις αποθήκες του εργοστασίου που είναι γεμάτες με εύφλεκτο υλικό και αμμωνία.

Η Τροχαία Σερρών διέκοψε την κυκλοφορία στο δρόμο Σερρών – Οινούσας.

Από τις πρώτες ενδείξεις φέρεται ότι η φωτιά στο εργοστάσιο ξέσπασε από βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε στις νέες του εγκαταστάσεις.

Original article: ΚΡΙ ΚΡΙ – Π.Τσινάβος: Θα προχωρήσουμε μπροστά – Δηλώσεις μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο εργοστάσιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα