ΝΕΙΜΑΡ ΕΚΤΟΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ! Μήνυμα νίκης απέναντι στη Γερμανία (video)

09:01 5/7/2014 - Πηγή: BankWars

UPD: Με δάκρυα στα μάτια από το νοσοκομείο, ο Νειμάρ μίλησε για την περιπέτειά του και στέλνει μήνυμα νίκης στους Βραζιλιάνους για τον αγώνα με τη Γερμανία.

Ο Νειμάρ, που θα είναι εκτός γηπέδων για τρεις μήνες τόνισε πως για τον ίδιο, το όνειρο της κορυφής του κόσμου δεν έχει τελειώσει.

«Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, δεν έχω λέξεις στο μυαλό μου και στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω άπαντες για την συμπαράστασή τους και τα μηνύματά τους. Το όνειρο για μένα δεν έχει τελειώσει. Για μένα προσωπικά διεκόπη, αλλά για την ομάδα συνεχίζεται. Ξέρω πως οι συμπαίκτες μου θα κάνουν

τα πάντα για να εκπληρώσουν τον όνειρό μου και να γίνουμε πρωταθλητές κόσμου. Αυτή την φορά δεν θα είμαστε απλά στον τελικό, αλλά θα κερδίσουμε το τρόπαιο. Να είστε όλοι κοντά στην ομάδα στον ημιτελικό με την Γερμανία»

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UQHLPa8igeQ

Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ

Η αποχώρηση του Νειμαρ με το φορείο από το ματς με την Κολομβία μετά τη σύγκρουσή του με τον Ζουνίνγκα δεν ήταν …θέατρο. Το βραζιλιάνικο αστέρι, έχει πρόβλημα στη μέση και θα απουσιάσει για 4 εβδομάδες από τα γήπεδα, όπως είπε ο γιατρός της ομάδας.

Ημιτελικός με τους Γερμανούς, χωρίς τον Νειμάρ! (Στον ίδιο αγώνα δεν θα παίξει και ο τιμωρημένος με κάρτες Τιέγκο Σίλβα).

Keywords
Αναζητήσεις
εκτος μουντιαλ ο νεϊμαρ
Τυχαία Θέματα