Ο ΠΑΟΚ τα πήρε όλα κι έφυγε! Νίκη 1-0 επί της ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλου

Με γκολ του Ακπομ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ με 1-0 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και κατάκτησε για τρίτη συνεχή χρονιά τον τίτλο.

Ο «Δικέφαλος» της Θεσσαλονίκης

κέρδισε σήμερα το πρώτο νταμπλ στην Ιστορία του, καθώς ήδη έχει κατακτήσει και το πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο ως προς την κατοχή και τις φάσεις, αλλά και με πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή ως αποτέλεσμα του άγχους των δύο ομάδων. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να παίξει πιο στρωτά τη μπάλα, ενώ η δε ΑΕΚ επέλεξε να κλείσει τις γραμμές τις και να στοχεύσει κυρίως στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Τελικά, στις καθυστερήσεις του, έστω και με λίγη δόση τύχης, ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με το έξοχο γυριστό του Άκπομ μετά από γύρισμα του Πέλκα και να πάρει το πολύτιμο προβάδισμα που κράτησε ως το τέλος του αγώνα.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του ματς σίγουρα βελτιώθηκε, ενώ η ΑΕΚ εμφανίστηκε στο γήπεδο πιο αποφασισμένη και κινητική. Σημαντικές ευκαιρίες -όχι πολλές- χάθηκαν εκατέρωθεν, ενώ στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν και η πολύτιμη βοήθεια του VAR που έσβησε εν τη γενέσει τους τις όποιες σκιές για τα σφυρίγματα του Γερμανού ρέφερι.

Keywords
Τυχαία Θέματα