Οι … μπίζνες του Η. Παναγιώταρου με τους Γιατρούς του Κόσμου – “Δεν γνωρίζαμε’ απαντά η ΜΚΟ

Την απόλυτη υποκρισία της Χρυσής Αυγής ανέδειξε στη Βουλή ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου που παρουσίασε με έγγραφα πως ο Ηλίας Παναγιώταρος είναι προμηθευτής υλικών των Γιατρών του Κόσμου την ώρα που μέλη της οργάνωσης επιτίθενται σε ιατρεία και τους ασθενείς στο Πέραμα.

Σύμφωνα

με την καταγγελία και τα σχετικά τιμολόγια που κατέθεσε στη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου: Ο «βουλευτής επιχειρηματίας (Ηλίας Παναγιώταρος) είναι προμηθευτής της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου. Αυτό δείχνει ότι η Χρυσή Αυγή είναι και μπίζνες. Καταθέτω δύο τιμολόγια του επιχειρηματία προς τους Γιατρούς του Κόσμου. Τα τιμολόγια ήδη στάλθηκαν στο ΣΔΟΕ και διαβιβάστηκαν στην εισαγγελία. Είναι η αποτύπωση του φαρισαϊσμού του μορφώματος αυτού» δήλωσε ο υφυπουργός.

Σύμφωνα με τα τιμολόγια που κατατέθηκαν στα πρακτικά της Βουλής, οι «Γιατροί του Κόσμου» προμηθεύτηκαν αναλώσιμα αγαθά προσωπικής υγιεινής (οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, σαπούνια, μαντήλια αντισηπτικά, αφρόλουτρα) από την εταιρεία του κ. Παναγιώταρου κόστους 24.960 ευρώ. Ο κ. Κεγκέρογλου κατέθεσε μάλιστα και έγγραφο σύμφωνα με το οποίο η εταιρία του κ. Παναγιώταρου δεν είχε δικαίωμα να διακινεί τα είδη που περιγράφονται στο τιμολόγιο και ως εκ τούτου διεξάγεται νέος έλεγχος από το ΣΔΟΕ.

Γιατροί του κόσμου: Δεν γνωρίζαμε…

Με μία ανακοίνωση για την καταγγελία του υπουργού Εργασίας, Β. Κεγκέρογλου, για την προμήθεια ειδών από τους Γιατρούς του Κόσμου από εταιρεία που ανήκε στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο, απαντάει η οργάνωση.

Συγκεκριμένα οι Γιατροί του Κόσμου διευκρινίζουν ότι το θέμα που προέκυψε « αφορά μία συγκεκριμένη προμήθεια ειδών υγιεινής στο πλαίσιο επείγοντος προγράμματος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσφύγων. Η επιλογή έγινε με αποκλειστικό κριτήριο και μόνο τη χαμηλότερη τιμή από τις προσφορές που κατατέθηκαν στην αρμόδια Επιτροπή των Γιατρών του Κόσμου.

«Ομολογούμε ότι ατυχώς δεν ταυτοποιήσαμε τη συγκεκριμένη προσφορά με τον προμηθευτή» σημειώνει η οργάνωση.

Παράλληλα στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η οργάνωση έχει εκφράσει επανειλημμένα την αντίθεσή της με τον φασισμό, τον ρατσισμό και τους εκφραστές του, ενώ αναφέρουν ότι μία ημέρα πριν από τη συγκεκριμένη παραγγελία «δεχθήκαμε μία ακόμη επίθεση της Χρυσής Αυγής στο Πολυιατρείο μας στο Πέραμα. Παρά την τρομοκρατία, ο αγώνας μας για τα ανθρώπινα δικαιώματα συνεχίζεται…».

Original article: Οι … μπίζνες του Η. Παναγιώταρου με τους Γιατρούς του Κόσμου – “Δεν γνωρίζαμε’ απαντά η ΜΚΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα