Ψυχραιμία! Η “βόμβα” Ντράγκι δεν θα σκάσει – Κυβέρνηση…κεντροαριστεράς

09:38 5/2/2015 - Πηγή: BankWars

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ – ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Η “ΒΟΜΒΑ” ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΜΟΛΙΣ 44 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ

Επειδή σε αυτή την Ευρώπη, την …γερμανική, τα νούμερα είναι αυτά που μετράνε, σύμφωνα με τον χρηματοοικονομικό αναλυτή Π.Παναγιώτου, ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ από την χθεσινοβραδινή “βόμβα” του Μάριο Ντράγκι, είναι μόλις 44,1 εκατομμύρια

ευρώ τον μήνα!

Σημειώνεται ότι βάσει των κανόνων της ΕΚΤ o ELA θα χορηγείται τουλάχιστον για τους επόμενους 6 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι η Ελλάδα έχει το χρόνο (δε σημαίνει βέβαια πως πρέπει και μπορεί να τον εξαντλήσει) να διαπραγματευτεί με την Ευρώπη.

Συμπέρασμα: Στοπ στον πανικό, ψυχραιμία και να στηριχθεί από όλους η κυβέρνηση σε αυτό το μέτωπο που της άνοιξε ο γερμανικός άξονας. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, είτε κανείς συμφωνεί είτε διαφωνεί με την κυβέρνηση, ότι στο τέλος, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.

Η ΒΟΜΒΑ ΝΤΡΑΓΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ!

Και βέβαια, η συμφωνία αυτή, καμία σχέση δεν θα έχει με αυτά που θέλει η Ελλάδα και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρόκειται για έναν “μέσο όρο” (που θα γέρνει προς τους εταίρους), γεγονός που σημαίνει ότι η κυβέρνηση ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να βάλει πάρα πολύ νερό στο κρασί της ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ.

Αριστερά στα λόγια, κεντροαριστερά στην πράξη…

Βασίλης Βαλαμβάνος, vasval9@gmail.com

Keywords
Τυχαία Θέματα