Συγχαρητήρια Κασσελάκη στον Κιρ Στάρμερ για τη μεγάλη νίκη στις βρετανικές εκλογές

17:14 5/7/2024 - Πηγή: BankWars

Τα συγχαρητήριά του στον Κιρ Στάρμερ για τη μεγάλη νίκη των Εργατικών στις εκλογές χθες Πέμπτη στη Βρετανία εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Με ανάρτησή του στα αγγλικά στο Χ ο Στέφανος Κασσελάκης συγχαίρει τον νέο πρωθυπουργό της Βρετανίας και το κόμμα του για τη νίκη τους. Παράλληλα, αναφέρεται στις πέντε αποστολές που έχουν αναλάβει οι Εργατικοί για να ξαναχτίσουν τη Βρετανία.

«Θερμά συγχαρητήρια

στον Κιρ Στράμερ και τους Εργατικούς για την τεράστια νίκη τους στη Βρετανία!» γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Οι πέντε αποστολές των Εργατικών για να ξαναχτίσουν τη Βρετανία, ονομαστικά: 1) Μια δίκαιη οικονομική ανάπτυξη. 2) Η αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης. 3) Η εισαγωγή μεταρρυθμίσεων στην αστυνομία και το σύστημα της Δικαιοσύνης. 4) Η δέσμευση για την αναδιάρθρωση του NHS (του βρετανικού ΕΣΥ) και 5) Η υπόσχεση για την άρση των εμποδίων στις ευκαιρίες, δείχνουν τον δρόμο προς τα εμπρός σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη!».

Warm congratulations to @Keir_Starmer and @UKLabour for their huge victory at !
Labour’s five missions to rebuild Britain, namely: 1) A just economic growth, 2) Addressing the climate crisis, 3) Introducing reforms at the police and the justice system, 4) Pledging for the…

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) July 5, 2024

Keywords
Αναζητήσεις
sygcharitiria-kasselaki-ston-kir-starmer-gia-ti-megali-niki-stis-vretanikes-ekloges.htm
Τυχαία Θέματα