Θεσσαλονίκη: Σοβαρά προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση

Για άλλη μία φορά μετατράπηκαν σε ποτάμια δρόμοι της Θεσσαλονίκης εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που ξέσπασε από το πρωί σήμερα Τρίτη στην πόλη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην Πολίχνη, στη δυτική Θεσσαλονίκη, έκλεισε για λίγη ώρα η ιρλανδική διάβαση στο ύψος των Βυζαντινών Νερόμυλων, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα από τα νερά για τους οδηγούς που κινούνταν

στον συγκεκριμένο δρόμο.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα GRTimes.gr, εκτός από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, πλημμυρικά φαινόμενα σημειώθηκαν και στο ύψος της πλατείας Βαρδαρίου. Δυσκολίες αντιμετώπισαν στη μετακίνηση οι οδηγοί στο κέντρο της πόλης. Στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου και Δωδεκανήσου συγκεντρώθηκε και πάλι μεγάλη ποσότητα νερού, καθιστώντας την προσπέλαση του ποδηλατοδρόμου αδύνατη, ενώ κινδύνεψαν να πλημμυρίσουν τα καταστήματα της περιοχής.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης δέχτηκε δύο κλήσεις για άντληση υδάτων, μία ανατολικά και μία δυτικά, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Τούμπας – Ευρωπού στο Κιλκίς, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Keywords
Αναζητήσεις
thessaloniki-sovara-provlimata-apo-tin-entoni-vrochoptosi.htm
Τυχαία Θέματα