ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ομόφωνη καταδίκη της επίθεσης στο κέντρο της Αθήνας από κυβέρνηση και κόμματα

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το περιστατικό που συνέβη το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας. «Είναι προφανείς οι σκοπιμότητες, αλλά η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει σε τρομοκράτες να περάσουν τη δική τους ατζέντα» δήλωσε ο Σ.Κεδίκογλου.

«Ορισμένοι ματαιοπονούν» ήταν το σχόλιο που έκανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος μετά το πέρας της συνάντησής

του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του ανέφερε: «Τα κίνητρα και οι στόχοι είναι προφανείς. Είναι απολύτως αδίστακτοι αλλά ματαιοπονούν».

«Η βομβιστική ενέργεια έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος το μόνο που εξυπηρετεί είναι στη δημιουργία ενός κλίματος γενικευμένου φόβου, αποπροσανατολισμού και ενίσχυσης της καταστολής» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του. «Ο λαός μας έχει τα δικά του μέσα πάλης, τους μαζικούς ειρηνικούς αγώνες για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη» προσθέτει.

Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Τέρενς Κουίκ δήλωσε: «Η απάντηση του λαού κατά της συγκυβέρνησης των μνημονίων και της τρόικας δεν μπορεί να γίνεται με τρομοκρατικές ενέργειες, μπορεί να γίνει μόνο με την ψήφο στις κάλπες και με την εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος».

Η Δράση καταδίκασε την επίθεση στο κέντρο της Αθήνας, σημειώνοντας ότι «οι βόμβες δεν είναι επιχειρήματα, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους έχουν απέναντί τους όλους τους δημοκρατικούς πολίτες.»

Original article: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ομόφωνη καταδίκη της επίθεσης στο κέντρο της Αθήνας από κυβέρνηση και κόμματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα