ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Αλόγιστη χρήση χημικών από τα ΜΑΤ και αστυνομική βία έξω από το γήπεδο

Αντιμέτωποι με άγρια επίθεση από δυνάμεις των ΜΑΤ και αλόγιστη χρήση χημικών βρέθηκαν οπαδοί και φίλαθλοι της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια λίγο πριν τον αγώνα της ομάδας με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, με άνδρα να χάνει στη συνέχεια τις αισθήσεις του.

Επεισόδια πριν απο λιγο εξω απο το γήπεδο της αεκ

στη Νεα Φιλαδέλφεια #AEKPAO #aekfc
#VOLOLY #OlympiacosFC pic.twitter.com/O5VpXpSsFi

RED OR DEAD (@olympiacos19) January 8, 2023

Αδιαφορώντας για τους χιλιάδες φιλάθλους που είχαν κατακλύσει τον χώρο έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ περιμένοντας να παρακολουθήσουν τον αγώνα, οι δυνάμεις ασφαλείας προχώρησαν κατά την πάγια τακτική τους σε εκτεταμένη χρήση χημικών, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα, ενώ ένας φίλαθλος να κατέρρευσε στη συνέχεια στη Θύρα 26.

Χρήση δακρυγόνων έγινε ξανά από την αστυνομία έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, δύο ώρες πριν την έναρξη του ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟ! Ο κόσμος ήταν χιλιάδες, ειδικά στην πλευρά της μεγάλης πλατείας.#BNSportsgr #aekfc #paofc #slgr pic.twitter.com/mojfQxm5lh

— BN Sports (@BNsportsGr) January 8, 2023

Το συμβάν ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου και έγινε έκκληση για βοήθεια από γιατρό που πιθανόν βρισκόταν στον χώρο, ωστόσο ο άνδρας δεν επανήλθε άμεσα, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ προκειμένου να σπεύσει στο σημείο.

Δακρυγόνα τωρα και μπροστά#aekpao pic.twitter.com/AZyTqgtDXy

— RealPolitik (@machiavelli_gr) January 8, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα