Δολοφονία στο Ψυχικό: Αρνείται κάθε συμμετοχή ο βασικός ύποπτος – Συνελήφθη ο 44χρονος

Ο άνδρας, ελληνικής καταγωγής, ο οποίος προσήχθη χθες, είναι παλιός γνώριμος των Αρχών με εμπλοκή σε αρκετές υποθέσεις, ανάμεσα στις οποίες και η υπόθεση απαγωγής γνωστού εφοπλιστή, που είχε απασχολήσει το πανελλήνιο.

Πάντως μέχρι στιγμής ο σκληρός ποινικός, όπως τον χαρακτηρίζουν στελέχη της Αστυνομίας, αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής προσπαθούν να συλλέξουν όσα περισσότερα στοιχεία γίνεται προκειμένου να μπορέσουν οι εισαγγελικές αρχές να εκδώσουν ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, καθώς έχει παρέλθει το χρονικό

όριο για το αυτόφωρο.

Οι Αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του χθες από περιοχή της Αθήνας καθώς είχαν πληροφορίες ότι ετοιμάζεται να διαφύγει στο εξωτερικό.

Ένα στοιχείο -βασικό για τις Αρχές- που φέρεται να οδήγησε στην προσαγωγή του εν λόγω ατόμου, είναι ένα βίντεο από σημείο σε ακτίνα περίπου ενός χλμ. από το σημείο της δολοφονίας, στο οποίο διακρίνεται να επιβιβάζεται στη μηχανή του που χρησιμοποιούσε καθημερινά, με ρούχα που προσιδιάζουν σε αυτά που φορούσε ο δράστης του δολοφονίας του Παναγιώτη Στάθη. Αυτή είναι και η μηχανή που εξετάζεται.

Πάντως ούτε ο ρουχισμός που φορούσε ο δράστης, ούτε τα όπλα του εγκλήματος έχουν βρεθεί στο σπίτι της φίλης του υπόπτου στα βόρεια προάστια που φέρεται να πήγε με τη δική του μοτοσυκλέτα, αμέσως μετά. Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους δύο άλλους προσαχθέντες είναι και η σύντροφός του.

Όπως προέκυψε με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο κατηγορούμενος είναι εμπλεκόμενος στην πολύκροτη απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Ενδείξεις για συμμετοχή του στην υπόθεση προέκυψαν από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου του θύματος από τα στελέχη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών και καταθέσεις μαρτύρων.Ο ίδιος, φέρεται να κατατάσσεται μεταξύ των νονών της νύχτας, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η ΕΛ.ΑΣ.

Η αστυνομία επίσης εντόπισε και ελέγχει στα εγκληματολογικά εργαστήρια τη μηχανή που χρησιμοποίησε ο εκτελεστής.

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα