Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών ολοκλήρωσε με ψηλά το «κεφάλι» την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες (video)

Ο οδυνηρός αποκλεισμός από τους Σέρβους στα προημιτελικά με το γκολ στα 2’’ πριν από τη λήξη της αναμέτρησης οδήγησε την Ελλάδα στους αγώνες κατάταξης στο τουρνουά του Παρισιού, με την ομάδα του Βλάχου να καταλαμβάνει στο φινάλε την 5η θέση. Αυτό όμως δεν πτόησε τους Έλληνες διεθνείς, προκειμένου να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούσαν από τη διοργάνωση, στην οποία ήρθαν ως «ασημένιοι» ολυμπιονίκες.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου κατέκτησαν την πέμπτη θέση επικρατώντας

15-13 της Ισπανίας στο ολυμπιακό τουρνουά παίζοντας αποφασισμένοι για τη νίκη.

Οι διεθνείς μας πήραν από την αρχή του αγώνα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο διατήρησαν έως το τέλος φτάνοντας σε μία νίκη, που δίνει μια πιο ευχάριστη γεύση στον επίλογο που έγραψαν στη διοργάνωση.

Ειδήσεις σήμερα:Σε κατάσταση συναγερμού η χώρα για megafiresΛευκάδα: 12χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘΤραγωδία στον Ασπρόπυργο: Γκαραζόπορτα καταπλάκωσε και σκότωσε τρίχρονο αγοράκι«Βέλη» Τεντόγλου εναντίον της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας – «Δεν μας ενημερώνουν, δεν μας λένε ποτέ τίποτα» (Video)Άλλο ένα ανδραγάθημα του Μπακογιάννη: Στη Μεταμόρφωση για την συναυλία Ρουβά ο δήμος πλήρωσε 50.000 ευρώ για δύο ώρες
Keywords
Τυχαία Θέματα