Νέα ανάρτηση Πολάκη μετά τη διαγράφη του: «Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον χαρίζω σε κανέναν»

Νέα ανάρτηση στο facebook έκανε ο Παύλος Πολάκης μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τον ίδιο να επιτίθεται στην Αθηνά Λινού και να την κατηγορεί για ψεύτικα δάκρια.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός υγείας ανέφερε ότι δεν χαρίζει σε κανέναν τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως μόνο ο λαός αποφασίζει το ποιος θα διαγραφεί, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι αύριο θα κάνει ακόμα μια αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα ο Παύλος

Πολάκης έγραψε: «Λοιπον…

Πρωτον:Τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν τον χαριζω σε ΚΑΝΕΝΑΝ! Ουτε πρωην ουτε νυν!Δωσαμε ψυχή κόπο και εργο και το 15-19 και απο το 19 μεχρι σημερα και ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΧΩΡΩ !Ο λαος αποφασιζει ποιον διαγραφει απο βουλευτή και τα μελη του κόμματος απο μελος του ΣΥΡΙΖΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!Δευτερο :Οσο περναει η ωρα τοσο φαινεται το στησιμο με τα ψευτικα δακρυα και τη «συγγνώμη» εκ μερους μουαπο τη Λινου που εδωσε την πασα και εκτος και εντος..ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!Να κλαιει για αυτα που κανει ο Μητσοτακης και ο Αδωνης στην δημοσια υγεια και ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ «μπουλινγκ» σε μια μετακλητη του Αδωνη που κοροιδευε οση ωρα μιλουσα με ειρωνικα χαμογελα,υποτιμητικές γκριματσες και χειρονομιες απαξιας!!Τριτο :Αυριο στην επιτροπη θεσμων και διαφανειας θα εχω μια καινουργια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που θα κανει ΠΑΤΑΓΟ!!!Παυλος Πολακηςβουλευτης Χανιωνμελος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣΟΜ Σφακιων.».Τασούλας για Πολάκη: «Χυδαίος ζήτουλα προσοχής»Έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα στα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης σε συνεργάτιδα του υπ. Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη και τα οποία οδήγησαν στη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είχαμε ακόμα ένα απεχθές απαράδεκτο και αηδιαστικό κρούσμα απαράδεκτης συμπεριφορά συναδέλφου έναντι γυναίκας που έκανε τη δουλειά της σε επιτροπή της Βουλής, που δέχθηκε καταιγισμό υβριστικής συμπεριφοράς από τον Πολάκη. Αναγκάστηκε να ακούσει σε ύφος αποτρόπαιο και υβριστικό “μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου έχετε μόνιμο στρίψιμο προσώπου” και διάφορες ερμηνείες φυσιογνωμίας της» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Όση φιλοδοξία και να περιέχει το να είναι κανείς πρόεδρος Βουλής τέτοιες ώρες, ντρέπομαι που αναγκάζομαι να ασχολούμαι με τέτοιους συναδέλφους που με κάνουν να νιώθω τέτοια ντροπή για τον κοινοβουλευτισμό όπως εκπροσωπείται από πρόσωπα όπως ο Πολάκης».

«Δεν θα επιτρέψω σε αυτόν τον χυδαίο ζήτουλα προσοχής μέσω ύβρεων να προσβάλει τις ιδιότητες όλων μας. Δεν θα επιτρέψουμε στον Πολάκη να μας ρίξει στο βούρκο του. Ας χαρεί τον βούρκο μόνος του» είπε καταλήγοντας ο πρόεδρος της Βουλής.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Κ. Τασούλας επέβαλε στον βουλευτή την ποινή της ανάρμοστης συμπεριφοράς που περιλαμβάνει την περικοπή του μισθού του στο μισό.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης διαγράφηκε από την ΚΟ μετά από εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Είχε προηγηθεί η λεκτική επίθεση του βουλευτή Χανίων σε συνεργάτιδα του Άδωνη Γεωργιάδη, στην οποία είπε: «Μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω».

Ειδήσεις σήμερα: 

«Έπιανε τα γεννητικά μου όργανα, πάγωσα σαν νεκρή» – Πρωταθλήτρια της ενόργανης μηνύει τον προπονητή της

Βοιωτία: Τέσσερις άνδρες απήγαγαν 32χρονη από παραλία και τη βίασαν – Σοκάρει η καταγγελία της

Ανατροπή στη Βοιωτία για την υπόθεση βιασμού: Είπε ψέματα η 32χρονη – Συνελήφθη απ’ τις αρχές

Keywords
Τυχαία Θέματα