Νέο βίντεο από την τραγωδία με τους 3 φίλους που αγκαλιάζονταν στην Ιταλία – Πυροσβέστης προσπαθούσε να τους σώσει

Τους πάντες είχε συγκλονίσει πριν από μερικές ημέρες ένα περιστατικό που συνέβη στην Ιταλία, όταν και κάμερα είχε απαθανατίσει μια παρέα 3 ατόμων να αγκαλιάζονται πριν τους παρασύρουν τα ορμητικά νερά ενός χείμαρρου και τους στερήσουν τη ζωή.

Μάλιστα η συγκεκριμένη ιστορία είχε κάνει τον γύρο του κόσμου, με ένα νέο βίντεο από το συμβάν να έρχεται στο φως της δημοσιότητας και να συγκλονίζει.

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό φαίνεται ένας πυροσβέστης να προσπαθεί να κολυμπήσει μέχρι το σημείο ώστε να σώσει τα τρία

παιδιά. Φαίνεται μάλιστα να κουνάει τα χέρια του ώστε να προσεγγίσει το σημείο, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την Τelegraph, η 20χρονη Πατρίτσια, η 23χρονη Μπιάνκα και ο 25χρονος Κρίστιαν έκαναν περίπατο στις όχθες του ποταμού Νατισόνε το απόγευμα της Παρασκευής (31/05), κοντά στο Ούντινε της βόρειας Ιταλίας, όταν τα νερά φούσκωσαν επικίνδυνα μετά από καταρρακτώδη βροχή.

Όπως περιγράφεται στο Sky News κάποια στιγμή είδαν τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει ξαφνικά και τότε ειδοποίησαν για βοήθεια και στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και συνεργεία διάσωσης, τους πέταξαν ένα σχοινί, αλλά δυστυχώς τα τρία παιδιά δεν κατάφεραν να το φτάσουν.

Ειδήσεις σήμερα:

Αφού μιλάμε για Πόθεν Έσχες να πούμε και για το δικό σας κύριε Μητσοτάκη

Αρβανίτης: Έξαλλος με δημοσιογράφο για τον μισθό του ευρωβουλευτή – «Αν έχω 20.000, θα σου δώσω τις 10 κάθε μήνα!» (video)

Καιρός: Έρχεται χαλάζι, καταιγίδες και μετά ξανά καύσωνας – Ο χάρτης του meteo

Ανεπανάληπτες στιγμές στο ΣΚΑΪ: O Γιώργος Αυτιάς δάκρυσε όταν οι «Αταίριαστοι» του έβαλαν τραγούδι του Τσιτσάνη (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα