Πάτρα: Κατέρρευσε οροφή εν μέσω εξεταστικής

Μετά τις εξεταστικές με φακούς στο ΕΜΠ, προχωράμε στις εξεταστικές με κράνη στο Πολυτεχνείο Πάτρας. Η καταγγελία για πτώση τμήματος της οροφής εν μέσω εξεταστικής έρχεται να υπογραμμίσει την άριστη διαχείριση και την ανάγκη πανεπιστημιακής αστυνομία.

Μετά τις εξεταστικές με φακούς στο ΕΜΠ, προχωράμε στις εξεταστικές με κράνη στο Πολυτεχνείο Πάτρας. Η καταγγελία για πτώση τμήματος της οροφής εν μέσω εξεταστικής έρχεται να υπογραμμίσει την άριστη διαχείριση

και την ανάγκη παν/κης αστυνομίας. Ευχαριστούμε! #antireport #Κεραμεως pic.twitter.com/vhtYgh9uiJ

— Μένουμε Ενεργοί – Υγεία, Συλλογικότητα, Αλληλεγγύη (@Covid19energoi) February 4, 2023

Αντιμέτωποι με τις συνέπειες της κυβερνητικής αδιαφορίας για τις πανεπιστημιακές υποδομές και την συντήρηση των κτιρίων στις οποίες στεγάζονται οι σχολές των Πανεπιστημίων της χώρας βρέθηκαν οι φοιτητές του Πολυτεχνείου Πατρών, καθώς τμήμα της οροφής κατέρρευσε σε αίθουσα όπου διεξάγονταν εξετάσεις, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν οι φοιτητές που βρίσκονταν στο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η διαδικασία της εξεταστικής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο πραγματοποιήθηκε υπό το φως φακών, καθώς λόγω της έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, παρουσιάστηκε βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, με αποτέλεσμα οι φοιτητές να αναγκαστούν να επιστρατεύσουν τους φακούς των κινητών τους τηλεφώνων προκειμένου να ολοκληρώσουν τη διαδικασία της εξέτασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα