Περίεργα πράγματα στον αέρα του ΣΚΑΪ: O Πορτοσάλτε καταγγέλει σκάνδαλο με ελληνοποίηση πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού (video)

Ένα πολύ περίεργο σκηνικό στήθηκε το πρωί της Παρασκευής (06/09) στον αέρα του ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Live You» των Άρη Πορτοσάλτε και Μαρίας Αναστασοπούλου καθώς έκαναν μια αποκάλυψη για «περίεργη» ελληνοποίηση Αργεντίνου πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι γνωστό ότι ανήκει στον Γιάννη Αλαφούζο.

«Το να μπαίνει πρόσωπο στο πρωθυπουργικό γραφείο, να ασχολείται με τα μεταγραφικά, με το πώς θα τα πάρουν οι μανατζαρέοι (…). Να φτάνουν όλα αυτά στο

πρωθυπουργικό γραφείο, αυτό είναι το σκάνδαλο», ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε παρουσιάζοντας έγγραφα σχετικά με τη fast track ελληνοποίηση νεαρού ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στις μικρές ομάδες του τριφυλλιού και μεταγράφηκε το καλοκαίρι στην Ίντερ.

Ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η απόφαση της εκπομπής να αναδείξει το εν λόγω ρεπορτάζ που αφορά πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, στο κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου, μεγαλομετόχου της πράσινης ΠΑΕ.

Ειδήσεις σήμερα:

Τζάκρη: Είδε τον Άδωνι στο MEGA και έστειλε μήνυμα στον Ευαγγελάτο – «Γιατί νομίζετε ήρθε στην Ελλάδα ο Φουρνιέ;»

Κρήτη: Πυροβόλησαν κτηνοτρόφο και του έκοψαν τη γλώσσα για να μην μπορεί να ζητήσει βοήθεια

ΕΟΦ: Αποσύρει επικίνδυνο καλλυντικό – Συνδέεται με προβλήματα γονιμότητας

Κοντιζάς: Αποχωρεί από τα εστιατόριά του ο γνωστός σεφ – «I’m out»

Keywords
Τυχαία Θέματα