Συνάντηση Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Για το ταξίδι του στη Γερμανία ενημερώνει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. «Ηταν ενδιαφέρον ταξίδι. Φαίνεται ότι υπάρχουν διαπραγματευτικές δυνατότητες που δεν αξιοποιήθηκαν και ελπίζω να αξιοποιηθούν γιατί η γερμανική κοινή γνώμη αρχίζει και μεταστρέφεται. Ευαισθητοποιούνται και για τα αδιέξοδα της οικονομικής πολιτικής που βασανίζουν τους Ελληνες και για θέματα όπως η διαφάνεια η φορολογική δικαιοσύνη είναι πολύ ευαίσθητοι. Αλλά και τις εκκρεμότητες

του παρελθόντος, τις εκκρεμότητες της κατοχής. Υπάρχει μια ευαισθησία και νομίζω ότι μπορούμε να αξιοποιήσουμε για να διευρύνουμε και την ατζέντα της διαπραγμάτευσης».
Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στη χώρα μας ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε επικίνδυνη τη στρατηγική της έντασης, τονίζοντας ότι τέτοιου είδους γεγονότα δεν μπορούν να αποτελούν αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης και ότι όλοι πρέπει να υψώσουν ασπίδα προσταστίας της Δημοκρατίας, κάτι με το οποίο συμφώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα