Βρετανία: Τεράστιες καθυστερήσεις στα αεροδρόμια

Επιβάτες που πέταξαν σήμερα για τη Βρετανία αντιμετώπισαν μεγάλες καθυστερήσεις μετά από την προσγείωσή τους, εξαιτίας ενός ζητήματος που προέκυψε στα αεροδρόμια της χώρας και σχετίζεται με τη λειτουργία των αυτοματοποιημένων θυρών ελέγχου, όπου γίνεται ο έλεγχος των διαβατηρίων, μετά από την άφιξη στη Βρετανία.

@HeathrowAirport Delayed flight then THIS at UK passport

control. No way to fast track. Machines seem very unreliable. Why no contingency for these breakdowns? People have better things to do after 8 hours+ on a plane! pic.twitter.com/ahhTqMfr8W

— Andi Marshall (@Andi_Marshall) May 27, 2023

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν μεγάλες γραμμές αναμονής με εκατοντάδες ανθρώπους στο αεροδρόμια Χίθροου και Γκάτγουικ του Λονδίνου, με εκνευρισμένους επιβάτες να παραπονιούνται για την καθυστέρηση αρκετών ωρών που είχαν περιμένοντας στις γραμμές αναμονής.

Embarrassed to be British. The inefficiency is farcical. @HeathrowAirport @BBCNews @BBCBerkshire pic.twitter.com/epIb9UePYX

— Fiona Brunton (@FionaBrunton1) May 27, 2023


«Εργαζόμαστε για την επίλυση του προβλήματος το συντομότερο δυνατό και συνεργαζόμαστε με τους διαχειριστές των αεροδρομίων, αλλά και τις αεροπορικές εταιρίες για να ελαχιστοποιήσουμε την αναστάτωση των ταξιδιωτών», σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων στο Reuters.

Keywords
Τυχαία Θέματα