Δένδιας: Προσβλητική η συζήτηση για συνεργασία με Χρυσή Αυγή

Νέες έρευνες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής προανήγγειλε ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, με συνέντευξη την οποία παραχώρησε στην “Καθημερινή της Κυριακής”.

Ο κ. Δένδιας, ο οποίος υπήρξε πρόσωπο των ημερών, λόγω της συντονισμένης επιχείρησης Δικαιοσύνης και Αστυνομίας για την “εξάρθρωση” της Χρυσής Αυγής, παραδέχτηκε ότι

υπήρχαν διεφθαρμένοι αστυνομικοί οι οποίοι συνεργάζονταν με τη Χρυσή Αυγή, ενώ χαρακτήρισε “προσβλητικό ακόμη και το να διανοείται κάποιος πως είναι δυνατόν να αποτελέσει η Νέα Δημοκρατία κοινοβουλευτικό εταίρο της Χρυσής Αυγής.

“Οι έρευνες δεν σταματούν μόνο στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, για τις οποίες έγιναν προσωρινές κρατήσεις. Ό, τι είναι δυνατόν να διερευνηθεί, θα διερευνηθεί και δεν θα μείνει τίποτα που να μην ελεγχθεί. Προσωπικά, δεν θα απαντώ στο εξής σε ερωτήσεις του συγκεκριμένου κόμματος στη Βουλή, από τη στιγμή που η Δικαιοσύνη έχει κρίνει ότι υπάρχει ζήτημα σύστασης εγκληματικής οργάνωσης”, σημειώνει μεταξύ άλλων με τη συνέντευξή του στην “Καθημερινή της Κυριακής” ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα