Επιστροφή-έκπληξη στη Victoria Secret από την Kate Upton

Μία επιστροφή-έκπληξη έκανε το πληθωρικό μοντέλο Kate Upton, στην Victoria Secret.

Κανείς δεν περίμενε ότι η πανέμορφη ξανθιά θα συνεργαζόταν ξανά με τον γνωστό οίκο εσωρούχων, έπειτα από τους ισχυρισμούς της εταιρείας ότι η Upton δεν θα μπορούσε να δουλέψει ξανά μαζί τους γιατί τα ‘προσόντα’ της …ήταν υπερβολικά

εμφανή!

Πριν ένα χρόνο, η υπεύθυνη για τα μοντέλα της ‘Victora’, Sophia Neophitou, δήλωνε ότι ποτέ δεν θα έπαιρναν ένα μοντέλο σαν την Kate, γιατί θυμίζει γυναίκα ποδοσφαιριστή, με τα ολόξανθα μακριά μαλλιά της και με ένα τέτοιου είδους πρόσωπο, το οποίο θα μπορούσε να αγοράσει οποιοσδήποτε με πολλά λεφτά.

Παρόλα αυτά η εταιρεία, η οποία είχε προσλάβει παλιότερα την Kate όταν ήταν 18 ετών για να διαφημίζει πυτζάμες, ξανασκέφτηκε την ιδέα ειδικά έπειτα από την φήμη που απέκτησε η Upton την τελευταία χρονιά.

Η Kate Upton έχει γίνει πόστερ για τις γυναίκες με καμπύλες, έχει γίνει εξώφυλλο για πολλά περιοδικά και έχει πάρει μέρος σε διάφορες διαφημίσεις. Ακόμα όμως δεν υπάρχουν σημάδια για το αν θα αντικαταστήσει την θέση της Miranda Kerr στην πασαρέλα που πρόσφατα αποχώρησε από την εταιρεία ή αν θα πάρει μέρος στην ετήσια επίδειξη της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα