Η Susan Sarandon υπέβαλε μήνυση σε πρώην συνεργάτη της

Η Susan Sarandon υπέβαλε μήνυση εναντίον του πρώην διευθυντή των επιχειρήσεών της, ισχυριζόμενη ότι παραβίασε τα καθήκοντά του προτείνοντάς της επενδύσεις που ωφέλησαν την οικογένειά του.
Η μήνυση, με ημερομηνία 11 Ιουνίου, κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles και υποστηρίζει ότι ο Richard Francis και η εταιρία του “Francis & Nachshon

LLP” αποκόμισε οφέλη από τη Sarandon χρησιμοποιώντας τις οικογενειακές και προσωπικές της διασυνδέσεις για επιχειρηματικούς λόγους, ενώ παράλληλα της έδινε ασαφή απεικόνιση των επενδύσεών της.
Ο Francis επίσης κατηγορείται ότι ‘απέτυχε να διευρύνει το οικονομικό της χαρτοφυλάκιο και να βάζει το συμφέρον της πελάτισσάς του πάνω από το δικό του, καθώς επένδυσε την πλειοψηφία των περιουσιακών της στοιχείων σε επιχειρήσεις real estate όπου ο ίδιος είχε προσωπικό όφελος’.
Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός τερμάτισε την επαγγελματική της σχέση με τον Francis το 2013 και έπειτα ανακάλυψε τις αρνητικές αποδόσεις των επενδύσεων οι οποίες ήταν ουσιαστικά μη ρευστοποιήσιμες.

Δείτε την υποβληθείσα μήνυση

Keywords
Τυχαία Θέματα