Η Όλγα σε ρόλο “οικοδέσποινας” στο “Ελ. Βενιζέλος”

Σε ρόλο “οικοδέσποινας” η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη υποδέχτηκε σήμερα στον διεθνή αερολιμένα “Ελευθέριος Βενιζέλος”, το αεροσκάφος Β747/800 της Lufthansa, που είναι το μεγαλύτερο του κόσμου.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη εστίασε στην ουσία αλλά και τη σημειολογία της πρωτοβουλίας της γερμανικής εταιρείας, που σε μια εποχή κρίσης αλλά και ανταγωνισμού, αποδεικνύει στην πράξη ότι εμπιστεύεται την Ελλάδα.

“Κατά

τη διάρκεια των 54 ετών λειτουργίας της Lufthansa στην Ελλάδα, η εταιρεία έχει συμβάλει στην επιτυχημένη σύνδεση της Ελλάδας όχι μόνο με την πολύ σημαντική αγορά της Γερμανίας, αλλά και μέσω του ευρύτατου δικτύου και των συνδέσεών της, με αγορές με ισχυρότατους δεσμούς για τους Έλληνες, όπως η Β. Αμερική. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση κοινωνικοοικονομικών και πολιτισμικών δεσμών.

Η αποτελεσματική και επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και σημαντικών συνεργατών τόσο από πλευράς επιχειρησιακής όσο και επιχειρηματικής, αποτελεί προυπόθεση για περαιτέρω ανάπτυξη”, σημείωσε με νόημα η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Keywords
Τυχαία Θέματα