Κυριάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει

Όταν την προηγούμενη Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και ανακοίνωσε την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν εκείνος που ανέλαβε να του δώσει την πρώτη, πολιτική απάντηση, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη συζήτηση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Ο

Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν σήμερα καλεσμένος του Μανώλη Αναγνωστάκη και του Ιορδάνη Χασαπόπουλου στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο”, και αξιοποίησε το βήμα που του δόθηκε για να εξαπολύσει το… δεύτερο ημίχρονο της πολιτικής επίθεσής του κατά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έκανε ένα πολύ μεγάλο δώρο. Η κυβέρνηση θα πάρει τις ψήφους που χρειάζεται και θα ‘τσιμεντωθεί’ η κυβερνητική πλειοψηφία”.

Κάνεις πρόταση μομφής γιατί θέλεις να ρίξεις την κυβέρνηση. Αν θέλεις όμως να ρίξεις την κυβέρνηση πρέπει να είσαι έτοιμος να κυβερνήσεις. Με τι θέσεις; Γι’ αυτό δεν έχουμε ακούσει κουβέντα.

Αναρωτιέμαι πραγματικά πού θέλει να οδηγήσει τη χώρα ο κ. Τσίπρας με αυτή του την ενέργεια, αν δεν πρόκειται για επικοινωνιακό πυροτέχνημα”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα