Ο Τσίπρας για την ΔΕΗ και τον… Μέσι!

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το θέμα της μικρής ΔΕΗ εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας από την Νάουσα.
«Οι κυβερνώντες πρέπει να καταλάβουν ότι η εποχή του ‘αποφασίζουμε και διατάσσουμε’ έχει περάσει οριστικά και δεν μπορούν να κυβερνούν για πολύ ακόμα με ‘αποφασίζουμε και διατάσσουμε’», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και

υπογράμμισε με αφορμή την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, ότι η κυβέρνηση την ονομάζει «επίτηδες μικρή ΔΕΗ για να κρύψει το μεγάλο φαγοπότι», ενώ επισήμανε ότι «παρακάμπτει νόμους και την ίδια τη Δημοκρατία» και απευθυνόμενος στους κυβερνώντες είπε: «Αν σας ενοχλεί τόσο η Βουλή, κλείστε την οριστικά!»

Στην ομιλία του σε συνάντηση για τα προβλήματα στο επιτραπέζιο ροδάκινο που έγινε στη Νάουσα ο κ. Τσίπρας τόνισε πως η κρίση ανέδειξε όλα τα διαρθρωτικά και δομικά προβλήματα και υπογράμμισε: «Υπάρχουν δύο Ελλάδες που συγκρούονται. Η Ελλάδα της παραγωγής και η Ελλάδα της αρπαχτής, των μπαταχτσήδων, της διαπλοκής των επιχειρηματικών λαμόγιων. Και οι κυβερνώντες κάνουν ό,τι μπορούν για να γίνει καθεστώς η Ελλάδα της αρπαχτής».

Επισήμανε ότι δεν θα μας σώσουν «Μεσσίες» ούτε εταίροι από έξω και σχολίασε: «Και η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αργεντινής δεν στηρίχθηκε μόνο στον Μέσι, αλλά στη συλλογική προσπάθεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα